K1 i Boks

Jake Paul o potencijalnom srazu s McGregorom: ‘Neću se boriti s njim, on mora ići na rehabilitaciju!‘

DALLAS, TEXAS - AUGUST 05: Jake Paul raises his arms in the air after his fight against Nate Diaz at American Airlines Center on August 05, 2023 in Dallas, Texas. Sam Hodde/Getty Images/AFP (Photo by Sam Hodde/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

 SAM HODDE Getty Images Via Afp
Spomenuo je da se želi boriti s jednim legendarnim boksačem

Jake Paul zna što želi nakon pobjede nad Nateom Diazom u njihovom boksačkom meču, a to nije obračun s Conorom McGregorom.

Paul (7-1) je pobijedio Diaza (0-1) jednoglasnom odlukom sudaca u subotu u American Airlines Centeru, oporavivši se od svog jedinog poraza u karijeri protiv Tommyja Furyja ranije ove godine. Bio je to nedvojbeno njegov najbolji nastup do sada, a za koji je rekao da mu je karijeru vratio na potrebnu putanju.

“Pritisak je nestao. Znam da mi je suđeno biti ovdje i učinio sam točno ono što sam rekao da ću učiniti, a to je kada sam izgubio, vratio sam se i postao bolji. Pokazao sam svijetu kako izgubiti na najvećoj pozornici i onda se vratiti i pobijediti na najvećoj pozornici.”

Paul je uglavnom kontrolirao borbu od 10 rundi s Diazom. Prije borbe predviđao je da će pobijediti nokautom, ali je Diazu pripisao zasluge za njegovu izdržljivost i ustrajnost u teškim trenucima.

"To je ono što sam očekivao. Njegova čvrstina je ono po čemu je poznat. Ne znam kako je preživio tu prvu rundu, ali on je ‘pas‘, a ja sam da prošetao.”

Od najranijih faza svoje boksačke karijere, Paul je zamišljao da će se na kraju boriti s Diazom i bivšim UFC prvakom u dvije divizije Conorom McGregorom. U subotu je jedno od tih imena prekrižio s popisa, ali je rekao da je njegov interes za drugo propao. Rekao je da namjerava odraditi revanš s Diazom u MMA-u pod okriljem PFL-a, a zatim nastaviti napredovati u svijetu boksa sa svojim krajnjim ciljem da jednog dana dijeli ring s legendarnim Canelom Alvarezom.

"Nije me briga za McGregora, neću se boriti s njim, on mora ići na rehabilitaciju! Želim Natea u MMA, više profesionalnih boksača, a na kraju krajeva želim se boriti s Canelom", zaključio je.

Linker
30. travanj 2024 21:07