Ostalo

Jake Paul se čini veoma ozbiljan oko prelaska u MMA, obratio se hejterima: ‘Već vas čujem da govorite da je namješteno!‘

DALLAS, TEXAS - AUGUST 05: Jake Paul, left, and Nate Diaz, right, trade punches during the third round of their fight at the American Airlines Center on August 05, 2023 in Dallas, Texas. Sam Hodde/Getty Images/AFP (Photo by Sam Hodde/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)

 SAM HODDE Getty Images Via Afp
Želi odraditi revanš s Diazom u MMA-u

Jake Paul se kune da će se ulazak u MMA vode dogoditi u ne tako dalekoj budućnosti, vjerovali mu fanovi ili ne. Nakon pobjede u boksačkom meču jednoglasnom odlukom sudaca u subotu u American Airlines Centeru, Paul (7-1) odmah je ponudio Nateu Diazu (0-1) zaradu od 10 milijuna dolara za MMA revanš u PFL-u, promociju čiji je Paul ambasador, a rekao je da je ovo "prava" ponuda, a ne samo marketinški trik.

“Uvijek sam bio iskren u vezi s tim, mislim zaozbiljno. Želim ispisati povijest odlaskom u MMA i učiniti ga masovnim događajem. Nijedan boksač ne prelazi u MMA. MMA borci idu na boks. Želim poštovati njihov sport. Odrastao sam kao fan MMA-a. U PFL SmartCageu postoji ponuda. Ako on to prihvati, vidjet ćete me kako udaram laktovima i nogama.”

Diaz,je nagovijestio da želi još jedan boksački meč, ali Paul misli da je taj brod otplovio i da je MMA jedina opcija za njihov ponovni susret.

“Mislim da je to to. Sada je vrijeme da odem u kavez i u njihov sport i u njihovo carstvo. Nadamo se da će to poštovati. Došao sam naučiti novi zanat. Mislim da ću biti nevjerojatan u tome.”

Od početka svoje epizode u borilačkim sportovima 2018. godina, Paul se suočio s valom hejtera koji konstantno sumnjaju u njegove mogućnosti. Prelazak u MMA samo će povećati njihov broj predviđa Paul, koji je i prognozirao što će reći na taj potez.

"Već vas čujem da govorite da je namješteno, ali stvarno me nije briga. Dokazat ću svima da je ovo moguće i da mogu biti dobar u bilo kojem sportu, ne mogu dočekati da vam svima začepim usta!", zaključio je nadobudni Paul.

Linker
28. travanj 2024 05:02