K1 i Boks

Jake Paul poručio Andersonu Silvi: ‘Ja ti nisam Tito Ortiz ili Julio Chavez Jr.‘

Jake Paul
 Screenshot (Youtube, Jake Paul)
24-godišnji youtuber i boksač odgovorio je na prozivku legendarnog Andersona Silve

Legendarni brazilski MMA borac Anderson Silva proteklog vikenda odradio je egzibicijski boksački meč protiv Tita Ortiza te ga je savladao u prvoj rundi. ''Spider'' je nastupao na Trillerovoj priredbi koju su predvodili njegov sunarodnjak Vitor Belfort i američka boksačka ikona Evander Holyfield. Belfort je nakon svoje pobjede prozvao Jakea Paula, a na konferenciji za medije nakon borbe, Anderson Silva također je izrazio želju za borbom protiv braće Paul.

24-godišnji Jake Paul s četiri službena profesionalna boksačka nastupa iskusniji je od svog brata Logana koji ima samo jedan profesionalni nastup. Savladao je Jake u posljednja dva nastupa dvojicu renomiranih MMA boraca. Prvo je nokautirao Bena Askrena, a prije nešto više od dva tjedna podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio je bivšeg UFC-ovog prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja. Jake Paul kao i većina ljudi povezanih s borilačkim sportovima fan je Andersona Silve, no smatra kako bi imao dobre šanse protiv njega.

''Imam puno poštovanja za Andersona Silvu. On je MMA legenda. Bio sam njegov fan tokom odrastanja. On je govorio samo lijepe stvari o meni, dakle uzajamno je poštovanje. Anderson je bio sjajan protiv Tita Ortiza i Julia Cesara Chaveza Jr.-a, ali ja nisam oni. Ja sam brz, eksplozivan, mlad i gladan. Svakog dana eksponencijalno se poboljšavam u dvorani.'', rekao je Jake u razgovoru s ESPN-ovim Marcom Raimondijem.

Anderson Silva bio bi daleko najveći izazov u Jakeovoj dosadašnjoj borilačkoj karijeri, a ta borba sigurno bi privukla ogroman interes jer bi brojni mrzitelji Jakea Paula i kompletnog trenda youtubera u boksu vjerovali kako je Anderson Silva borac koji će definitivno pobijediti youtubera te će to učiniti na spektakularan način.

Linker
23. travanj 2024 08:40