K1 i Boks

Poznati su prvi koeficijenti za meč Jakea Paula i Natea Diaza: ‘YouTuber‘ je veliki favorit

Jake Paul

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Nakon pobjede nad Andersonom Silvom, Paul se etablirao kao boksač koji može parirati svakom MMA borcu

Većina borilačke javnosti svjesna je kako je Nate Diaz u ovom trenutku glavni favorit za sljedećeg protivnika Jakea Paula. Donedavni UFC-ov borac od devetog mjeseca slobodan je na tržištu i može se boriti gdje god poželi.

‘‘Celebrity‘‘ boksački mečevi nešto su što ga zasigurno zanima, prvenstveno s financijske strane, ali Diaz je oduvijek gajio ljubav i prema boksu kao borilačkom sportu. Nate je bio prisutan na meču između Andersona Silve i Jakea Paula, a nakon nove pobjede ‘‘YouTubera‘‘, Diaz se nameće kao najizgledniji protivnik.

Jake Paul je zainteresiran, Nate Diaz također ne taji interes, a stoga su i kladionice brzo prionule na posao. Prema stranoj BetOnline kladionici, Jake Paul veliki je favorit u meču protiv Diaza.

1,38 iznosi koeficijent na pobjedu Jakea Paula što mu u postotku daje 72,2 posto šanse za pobjedu. Pobjeda Natea Diaza trenutno je na koeficijentu u iznosi 3,00.

‘‘Nate Diaz je bio ovdje i ponašao se poput kujice. Svi žele gledati naš meč. On se pokušao tući s ljudima u predvorju. Nate prekini se besplatno tući. Odradimo to u ringu. Znam da si pomalo usporen, ali možemo dogovoriti borbu.‘‘, rekao je Paul na konferenciji za medije nakon svoje pobjede nad Silvom.

Animozitet je prisutan, fanovi bi ovo rado pogledali, a koeficijenti su spremni. Dojam je kako nas samo čeka datum i službena potvrda. Možda upravo Nate Diaz bude taj koji će spasiti čast MMA boraca i UFC-a.

Linker
18. travanj 2024 20:38