K1 i Boks

Jake Paul reagirao na Woodleyevu tetovažu: ‘Ne mogu vjerovati da je odrasli čovjek to napravio‘

Jake Paul
 screenshot (YouTube)
Bivši UFC prvak neće biti sretan kad vidi reakciju svog prethodnog protivnika

Tyron Woodley napravio je ono što je smatrao kako je potrebno da bi izborio priliku odraditi još jedan boksački meč protiv Jakea Paula. Stavio je tetovažu "I Love Jake Paul" na svoje tijelo. Zapravo, stavio ju je na srednji prst, na taj način odradivši ono što je rekao da će napraviti, ali istovremeno pokušavajući poslati poruku čovjeku koji ga je krajem kolovoza podijeljenom sudačkom odlukom savladao.

Naime, nakon meča, gdje je tetovaža zapravo bila dio oklade prema kojoj je Woodley bio dužan odraditi ju istu večer, Paul mu je poručio kako će mu pružiti revanš ako tetovažu napravi. Woodley je rekao da hoće, no nije to napravio odmah. U međuvremenu se dogodilo puno toga, a također su u javnost izašle brojke o ne baš velikom uspjehu meča, koji je osim toga dočekao i kritike fanova. S druge strane, Woodley je spremio dva milijuna dolara pa ne čudi da je bio spreman napraviti bilo što da takvu zaradu dočeka još jednom, vjerojatno posljednji put u karijeri. Ipak, ako je suditi prema Paulovoj reakciji objavljenoj na njegovoj YouTube stranici, moguće da je tetovažu napravio uzalud.

"Ne mogu vjerovati da je odrastao čovjek napravio tetovažu 'I Love Jake Paul", uz smijeh je rekao Paul, prije nego je sjeo te rekao kako slijedi njegov službeni odgovor Tyronu Woodleyu.

Nakon toga je iz usta izvadio papirić na kojem je pisalo "I ja volim tebe", približivši kameru te rekavši: "Mogu li sad dobiti te obraščiće tatice?"

Naravno, kako ne postoji nikakva klauzula o revanšu, tako Paul nije dužan dati Woodleyu novu priliku, neovisno o tome što je odmah nakon meča rekao. Umjesto toga, on se već okrenuo pokušaju dogovaranja meča protiv Tommyja Furyja, brata Tysona Furyja, koji je na istoj priredbi savladao Paulovog trening partnera.

Što se tiče Woodleyeve tetovaže, mnogi smatraju kako ona nije stvarna, a najglasniji među njima je Dan Hardy, s kojim je Woodley nakon toga prošao seriju žestokog prepucavanja. S druge strane, Ariel Helwani je od Woodleya dobio video na kojem možemo vidjeti do pola završenu tetovažu kako nastaje unutar salona za tetoviranje. Naravno, i dalje to nije nikakav konkretan dokaz, kao niti potvrda da tetovaža nije privremena.

Sve u svemu, čeka se reakcija Woodleya, čovjeka koji je očito spreman napraviti bilo što za još pokoji dolar. Upravo zbog toga mnogi vjeruju kako je i prvi meč pristao boksati loše te ne pobijediti, čemu u prilog svakako ide činjenica da nije krenuo na Paula nakon što ga je u četvrtoj rundi meča imao ozbiljno uzdrmanog.

Linker
25. travanj 2024 05:58