K1 i Boks

Jake Paul sprema spektakl? Šuška se da će Anderson Silva biti njegov sljedeći protivnik

Anderson Silva i Jake Paul

 Screenshot (youtube, Ufc; Showtime)
Popularni YouTuber mogao bi se naći na najtežem ispitu u dosadašnjoj boksačkoj karijeri

Pravi spektakl trebao je predvoditi Jake Paul prvom polovicom osmog mjeseca, ali veliki boksački event u Madison Square Gardenu otkazan je nakon što je prvotno Tommy Fury otkazao svoj nastup protiv Paula, a zatim Hasim Rahman Jr. koji je uskočio kao zamjena nije htio ispoštovati uvjete iz ugovora.

Američki boksač nije bio spreman skidati kilažu na dogovorenih 200 ‘‘lbs‘‘ i Paul je meč otkazao, a zatim i cijelu priredbu. Jakea u ringu nismo gledali od 12. mjeseca protekle godine, a jedan period posvetio se promoviranju najveće borbe u povijesti ženskog MMA-a, one između Amande Serrano i Katie Taylor.

Paul je već neko vrijeme željan borbe i nada se što skorijem odrađivanju svog šestog profesionalnog nastupa. YouTuber je trenutno u potrazi za sljedećim protivnikom, a najavljuje nešto veliko. Ako se ostvare glasine koje iznosi Keemstar, Jake Paul uistinu sprema veliki meč.Embeddings

Keemstar je muškarac koji se bavi raznoraznim insajderskim informacijama koje se dotiču poznatih osoba i društvenih mreža, a, prema njegovim ‘‘insajderskim‘‘ informacijama, YouTuber bi se 29. listopada (deseti mjesec) trebao boriti protiv Andersona Silve.

Jake je prije dva dana potvrdio povratak u desetom mjesecu i da nas čekaju velike vijesti. Anderson Silva bio bi daleko najveći izazov u njegovoj dosadašnjoj karijeri, iako je Brazilac ove godine proslavio 47. rođendan. Jedan od najvećih MMA boraca u povijesti otisnuo se u boks sredinom prošle godine te je upisao pobjede nad Juliom Cesarom Chavezom i Titom Ortizom. U petom mjesecu ove godine odradio je egzibiciju protiv Brune Machada i planira nastaviti s boksom još nekoliko godina.

Vjerujemo kako će Jake ubrzo otkriti s kime se bori, a nadamo se kako će upravo legendarni ‘‘Spider‘‘ biti njegov sljedeći protivnik. Brazilac zaslužuje tako veliku zaradu, a YouTuberu je vrijeme da se dokaže protiv takvih boraca.

Linker
18. travanj 2024 14:14