K1 i Boks

Joe Rogan: ‘Anderson Silva je vrlo teška borba za Paula, ali on nije obični YouTuber‘

Rogan i Paul

 Screenshot (youtube, Powerful Jre, Jake Paul)
Rekao je i kako je Paul najbolji prodavač u borilačkom sportu

Iako još službene potvrde nema, sve su češće glasine da će se Jake Paul boriti protiv Andersona Silve krajem sljedećega mjeseca, točnije 29.10. Portali su prenijeli da je Silva dobio licencu za Arizonu, što je dodatan dokaz da bi se borba uskoro mogla i dogoditi.

Ukoliko se ovo uistinu dogovori, bit će do nedvojbeno najveći izazov za Jakea pred kojeg je stao u ring u svojoj dosadašnjoj boksačkoj karijeri. U posljednje vrijeme su mu propale čak dvije borbe, prvo ona protiv Tommyja Furyja zbog zabrane ulaska u SAD da bi kasnije našao zamjenu i to Hasima Rahmana Jr.-a, koji nije uspio skinuti kilažu te je i ta borba otkazana.

Iako ne treba posebno naglašavati da je Silva najveći izazov za Paula do sad, Joe Rogan je i sam istu stvar komentirao:

‘‘Meni se sviđa. Ukoliko se Jake stvarno odluči boksati protiv Andersona, to će mu biti jako, jako, jako teška borba. Što se Andersona tiče, da je lik odmah otišao u boks iz MMA-a bio bi je**ni svjetski prvak.‘‘

Jake Paul inače ima pet borbi u profesionalnom boksu, a već je pobijedio dva bivša MMA borca Tyrona Woodleyja i Bena Askrena.

‘‘Jake Paul je jedan od je**no najpametnijih prodavača u ovom sportu ikad. Ali zna se boriti. Stvar je u tome što ljudi misle da je on samo obični YouTuber koji se ne zna boriti, ali može. Pa tip je nokautirao Tyrona Woodleyja, dajte molim vas‘‘, zaključio je Rogan.

Linker
26. travanj 2024 22:56