K1 i Boks

Joe Joyce o razlozima zašto još neće u mirovinu: ‘To bi bilo ludo, još ima borbi u kojima moram biti‘

Joe Joyce 

 Jordan Pettitt/PA Images/Profimedia
Kash Ali u trećem mjesecu bit će mu prva prepreka u ovom novom početku, a njega jednostavno mora pobijediti ukoliko želi da ga se shvati ozbiljno opet

Neki dan smo prenijeli vijest kako Joe Joyce ipak još ne odlazi u mirovinu te kako je dogovorio novi nastup, a protivnik će mu biti Kash Ali. Nije to ni blizu protivnicima s kakvima se do nedavno Joyce borio, no ukoliko želi ponovno do samog vrha, morat će steći neke pobjede i novo samopouzdanje.

U posljednja dva meča je izgubio prekidom od Zhileija Zhanga, a posebno brutalan je bio taj drugi poraz. Govorilo se da će nakon toga Joyce u mirovinu jer je i do nokauta izgledao jako loše, no Britanac tvrdi da od toga nema ništa:

‘‘Novu godinu je jako dobro započeti s nekom takvom eksplozijom od meča. Dobro je vratiti se u kamp s ciljevima i metom, ali i datumom u trećem mjesecu kada ću se boriti protiv Kasha Alija. Jedva čekam to. Jedva čekam vratiti se pobjedama, imati dobru borbu, pobijediti jer za mene na horizontu ima puno dobrih borbi‘‘, rekao je Joyce na press konferenciji.

‘‘Teška kategorija je ponovno uzbudljiva, pogotovo zbog prilika u Saudijskoj Arabiji. Ispred nas su uzbudljiva vremena i puno odličnih borbi u kategoriji. Ja sam i dalje tu, neću se umiroviti i puno je borbi u kojima moram biti. Uzbudljivo je. Zašto bih se umirovio? To bi bilo ludo‘‘, dodao je.

Kash Ali u trećem mjesecu bit će mu prva prepreka u ovom novom početku, a njega jednostavno mora pobijediti ukoliko želi da ga se shvati ozbiljno opet. U posljednjem meču nije dobro izgledao, no vidjet ćemo kakav će biti nakon ove pauze i novog kampa.

Linker
03. svibanj 2024 21:51