K1 i Boks

Joe Joyce prozvao Anthonyja Joshuu: ‘Borio bih se s njim, zašto ne? To bi bilo zanimljivo‘

Joe Joyce 

 JORDAN PETTITT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jordan Pettitt/pa Images/profimedia
Predložio je da to bude na ‘Matchroom vs. Queensberry‘ priredbi

Jedan od boksača koji su razočarali u 2023. godini jest britanski teškaš Joe Joyce. Doživio je dva poraza od gorostasnog Kineza Zhileija Zhanga i poprilično si upropastio šanse za napad na svjetski vrh.

Sada pokušava tamo doći zaobilaznim putem te je prozvao Anthonyja Joshuu. Pokretač stvari u svijetu boksa Turki Alalshikh nedavno je otkrio svoje namjere organiziranja priredbe "Matchroom vs Queensberry" u kojoj bi se pet boraca Eddieja Hearnovih suprotstavila petorici Franka Warrena u pet različitih težinskih kategorija.

U ovom trenutku ne zna se tko će nastupiti, ali i Hearn i Warren pristali su sudjelovati. Tijekom razgovora za Queensberry Promotions, Joyce je izjavio da bi bio voljan uskočiti kao Warrenov teškaški izbor za show i priznao da se želi suočiti s Joshuom, koji cilja povratak na tron ​​teške kategorije.

"Borio bih se s njim, zašto ne? To bi bilo zanimljivo".

Za sada će Joshua biti usredotočen na svoj nadolazeći obračun s Francisom Ngannouom, gdje je pobjedniku obećana prilika za napad na svjetski tron, što znači da su šanse da vidimo Joshuu protiv Joycea malo vjerojatne. U međuvremenu, "Juggernaut" Joyce ima svoj dvoboj u rasporedu kad će se pokušati na pobjedničke staze protiv Kasha Alija 16. ožujka u Birminghamu.

Linker
26. travanj 2024 21:45