K1 i Boks

Joe Joyce uoči večerašnjeg nastupa: ‘Mogu ići na svih 12 rundi, ali ne planiram‘

Joe Joyce

 Screenshot (youtube, Secondsout)
Uskoro obojicu očekuje jedan jako težak meč, a obojica su uvjereni da posjeduju upravo ono što im treba

Svega nekoliko sati nas dijeli od poslastice u teškoj kategoriji i borbe između Joea Joycea i Zhileija Zhanga. Njih dvojica bi se u ringu trebala očekivati oko 22:00 sata, ali svakako pomno pratite priredbu jer dosta toga ovisi o ishodima preliminarnih borbi.

Opasni Zhang je danas ranije najavio kako će nokautirati Joycea, a tvrdi i kako vidi neke nedostatke u njegovoj igri koje namjerava iskoristiti. Na to mu nije dužan ostao Joyce koji je rekao kako ima kondicije za svih 12 rundi, ali Kineza namjerava završiti i ranije:

‘‘On izgleda jako dobro i tko zna, možda budem morao ići na svih dvanaest rundi. Iako, to ne planiram činiti. To je jako puno vremena za provesti u ringu tako da se nadam da ću ga nokautirati dosta ranije‘‘, rekao je Joyce na press konferenciji prije borbe.

‘‘Bit će kako Bog da, a ja se nadam da ću posao završiti ranije. Nadam se da ovo neće biti dugačka i iscrpljujuća borba u kojoj ću primiti puno teških udaraca. Imam kondicije da idem do kraja, a Zhang izgleda jako čvrsto. Hrgović ga je pogađao s jako puno dobrih udaraca i nije ga uspio nokautirati‘‘, dodao je.

Zhang se nada kako će večeras u Londonu Joyceu oduzeti privremeni pojas WBO prvaka, a kao takav bi bio bliže prilici da se okuša i protiv prvaka. Joyce je svakako težak test za svakoga te mu to neće biti lagan zadatak, no morat će ga proći ukoliko želi prestižno mjesto sljedećeg izazivača.

Priredba starta uskoro, a za neka tri sata bi smo trebali svjedočiti i glavnoj borbi večeri. Već od 20:00 priredbu možete pratiti na SK HD programu.

Linker
03. svibanj 2024 04:29