K1 i Boks

John Fury o meču Joshua-Ngannou: ‘Ne smije ga se otpisati, ako pogodi najjači udarac, gotovo je‘

Anthony Joshua i Francis Ngannou

 DANIEL LEAL Afp
Uvjeren je da bi Joshua mogao biti u nevolji ako ga Ngannou ‘propisno‘ zahvati

John Fury je poznat po tome što je relativno iskren sa svojim stavovima o boksu i sada je ponudio svoje viđenje za nadolazeću borbu između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua.

U razgovoru za Boxing Social izrazio je svoje mišljenje o nadolazećem meču i izrazio je da Joshua mora biti oprezan, bez sumnje imajući na umu činjenicu da ne postoji klauzula o revanšu.

"Bit ću iskren, ne možete otpisati Ngannoua, dokazao je to protiv Tysona. On je snažan lik, ima ogromnu snagu udarca, ako dođe sa željom za pobjedom, on je problem za bilo koga na svijetu, to je dokazano".

Zatim je priznao da se veseli borbi i izrazio uvjerenje da bi Joshua mogao biti u nevolji ako ga "Predator" uspije "propisno" zahvatiti.

"Kakav primamljiv spektakl, a znam jednu stvar, ako Ngannou pogodi ‘AJ-a‘, neće se tako brzo oporaviti. Nisam siguran hoće li se ustati. Ngannou je drugačiji borac od Andyja Ruiza, on je masivan. Zatim je pohvalio Joshuu zbog izvedbe protiv Otta Wallina. Možda će AJ ponoviti tu izvedbu i natjerati Ngannoua na kapitulaciju. Učinio je to Ottu Wallinu i mogao bi imati isti učinak na Kamerunca, ali nemojte ga otpisati", zaključio je.

To je doista dugo očekivani meč, kao što će biti i borba koja slijedi protiv onoga tko pobijedi u obračunu između Furyja i Oleksandra Usyka.

Linker
29. travanj 2024 13:54