K1 i Boks

John Fury se ponovno ruga Ngannouu: ‘Ovo će biti Tysonov najbrži nokaut ikad, neće izaći iz prve runde‘

John Fury i Francis Ngannou

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia, Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Ngannou na snimkama uistinu nije djelovao kao netko tko može ugroziti Tysona Furyja, a dojam je i kao je da snaga udarca jedino što on tu ima za ponuditi.

Prije par dana smo konačno dobili i nešto duže i konkretnije snimke treninga Francisa Ngannoua i Mikea Tysona, a od tada se ne prestaju nizati reakcije. Naravno, one negativne. Iako je pokazao kako uistinu posjeduje snagu udarca, tehnički na spomenutoj snimci nije izgledao previše dobro.

Odmah se na to sve javio i John Fury, Tysonov otac. Tada je rekao kako se nada da je sve to šala i poželio Francisu da mu Bog pomogne, a danas je ponovno objavio video zapis u kojemu se još jednom narugao Ngannouu i Mikeu Tysonu:

‘‘Ponovno sam pogledao snimku Francisa Ngannoua i njegovog samoprozvanog trenera Mikea Tysona koji je imao fokusere na rukama, onaj video s otvorenog treninga. Nadam se da se šali i pretvara na toj snimci. Nadam se da se šali i da je to njegov pokušaj da bude smiješan jer ukoliko nije, jedino se sada može moliti. Nema niti malo šanse. Neće izaći iz prve runde‘‘, rekao je John.

‘‘Ovo će biti Tysonov najbrži nokaut ikada, ali znate što? Tyson će se u tom meču doslovno igrati. Bit će u potpunosti spreman za igru jer Ngannou samo može pomoći Bog. To je sve što ću reći. To je sramotno. Ako je to sve što možeš, bolje ti je bilo da nisi došao na javni trening‘‘, dodao je.

Ngannou na snimkama uistinu nije djelovao kao netko tko može ugroziti Tysona Furyja, a dojam je i kao je da snaga udarca jedino što on tu ima za ponuditi.

Linker
27. travanj 2024 12:05