K1 i Boks

Joshua zaprijetio Wilderu: ‘Sada sam fokusiran samo na to da njemu razbijem glavu‘

Anthony Joshua i Deontay Wilder

 James Fearn/ppauk/Shutterstock Editorial/Profimedia, Instagram (deontay Wilder)
Nema sumnje da svi želimo što prije gledati ovaj teškaški obračun koji obojici može donijeti jako puno toga

Atraktivnom pobjedom nad Robertom Heleniusom si je Anthony Joshua osigurao ono što on i njegov promotor Eddie Hearn najviše žele – meč protiv Deontayja Wildera, a nije tajna ni da je to ono što saudijski investitori najviše žele u ovom trenutku. Nakon nokauta je Wilder rekao da je zainteresiran, tako da problema ne bi trebalo biti.

Deontay Wilder je borba koju bivši prvak Joshua također najviše želi, a plan je bio da se u ringu sastanu u dvanaestom ili prvom mjesecu. Vidjet ćemo kada će to točno biti, no Joshua je rekao kako je sada samo fokusiran na to da Wilderu razbije glavu:

‘‘To je ono o čemu ja govorim, sve je to isto sranje. Borit ćemo se pa što bude, bude. Ne mogu samo gledati unatrag i misliti što bi bilo kad bi bilo. Sada sam samo fokusiran na borbu protiv Wildera. To je to, na to sam jedino fokusiran. Nema pitanja, nema usporedbi. Sada sam samo fokusiran na to da Wilderu razbijem glavu i to je to‘‘, rekao je Joshua na press konferenciji.

‘‘Borit ćemo se bilo kad, svaki termin za borbu je dobar. To je samo meč, nebitno o kome se radi. Može biti Wilder od prije osam godina, a može i od danas. Na kraju dana je to obična borba, a boks uvijek pobijedi‘‘, dodao je.

Nema sumnje da svi želimo što prije gledati ovaj teškaški obračun koji obojici može donijeti jako puno toga. Nadamo se samo da neće biti raznih malverzacija i izbjegavanja čemu svjedočimo danas u teškaškom boksu svakodnevno.

Linker
26. travanj 2024 06:50