K1 i Boks

Joshuin trener: ‘Turki Alashikh je jedina osoba koja može organizirati meč između Joshue i Furyja! Što obeća, to i isporuči‘

Turki Alalshikh 

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Do sada se to pokazalo kao praktički nemoguća misija, no uz prave financijske uvjete, vjerujemo da se mnogi problemi koji nastanu u pregovorima, daju premostiti

Jedna borba koju bi smo željeli gledati u teškaškom boksu, prije nego jedan od njih ode u mirovinu, jest ona između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja. Podsjetimo se, samo nekoliko tjedana nakon teškog poraza od Usyka u revanšu, Joshua je bio prozvan od strane Furyja koji ga je ucjenjivao da potpiše ugovor isti dan.

Naravno, Joshua nije pristao, ali je ostavio prostor za organiziranje ove borbe nekada u budućnosti. Njegov trener, Ben Davison, rekao je da je Turki Alalshikh jedina osoba na svijetu koja to može organizirati:

‘‘Mogu li vam reći istinu? Iskreno nemam pojma. Jednu stvar mogu reći, a to je da ukoliko će se borba i dogoditi, jedina osoba koja to može organizirati jest Turki Alalshikh. On isporuči ono što i obeća svaki put. Znam da se događa da promotori kažu određene stvari, a onda razmisle hoće li to učiniti. Turki prvo učini, a onda priča o tome‘‘, rekao je Davison za Full Circle.

‘‘Ne bi me iznenadilo da on već sada ima toliko toga potpisanoga i riješenoga, a da mi za to ne znamo. Osim ako je toliko sposoban da sve uspije odraditi za manje od 24 sata. Tysonova situacija je malo nepredvidiva, ali to je borba koju fanovi definitivno žele gledati‘‘, pojasnio je.

Tko god organizirao ovu borbu, nadamo se samo da će uspjeti ovu dvojicu spojiti u ringu. Do sada se to pokazalo kao praktički nemoguća misija, no uz prave financijske uvjete, vjerujemo da se mnogi problemi koji nastanu u pregovorima, daju premostiti.

Linker
27. travanj 2024 08:12