K1 i Boks

Junior Dos Santos ponovno omalovažava Ngannoua: ‘Maše rukama i nema boksačke vještine, izgubit će!‘

 Francis Ngannou vs. Junior Dos Santos 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Dos Santos je samo još jedan u nizu onih koji Francisu ovdje ne daju nikakve šanse. No, tko zna, možda baš uspije šokirati svijet

Pravo će čudo biti potrebno idućega mjeseca Francisu Nganouu ukoliko želi pobijediti Tysona Furyja. Da, to je teškaški boks u kojemu je jedan udarac dovoljan, no i dalje pobjeda Ngannoua graniči s nemogućim jer je Fury jedan od najboljih teškaša današnjice. Ngannou tu nema što izgubiti te je iz tog razloga i najopasniji, no sve ćemo vidjeti kada dođe meč.

Neki dan je Ngannouov bivši protivnik, Junior Dos Santos, rekao kako jednostavno ne vidi Ngannoua kao pobjednika ovog meča. Jučer su ga ponovno pitali što o njemu misli, a Junior je odgovorio da Ngannou ne posjeduje nikakve boksačke vještine.

‘‘Ngannou ima jako puno snage u rukama, ali s velikim rukavicama će biti teško. Istina je da ipak ima jako snažan udarac. Ima fizičku snagu i moć nokauta, tako da je za takvu osobu svašta moguće. Ne vidim ga da će boksati tehnički, bacat će ruke okolo. Ngannou nije boksač, kad god se bori, samo maše rukama. Doduše, to je opasno jer ne znate odakle će udarac doći‘‘, rekao je Dos Santos za Fight Hype.

‘‘To je sigurno dobro za njega, ali u kasnijim rundama bi se mogao jako umoriti. Ova borba za Ngannoua nije dobra – osim s financijske strane! Tyson Fury će raditi ono u čemu je najbolji. On je ogroman tip koji se dobro kreće, pravi boksač. Ngannou ga neće pobijediti, ali svakako ću gledati‘‘, dodao je.

Dos Santos je samo još jedan u nizu onih koji Francisu ovdje ne daju nikakve šanse. No, tko zna, možda baš uspije šokirati svijet.

Linker
27. travanj 2024 08:55