K1 i Boks

Konačno se sprema meč između Ngannoua i Furyja? Eddie Hearn otkrio pomalo razočaravajuće detalje

Fury i Ngannou

 Screenshot (youtube, Top Rank Boxing)
Vjerojatno se tako oduzela jedina Ngannouva šansa protiv Furyja – odnosno neki jak udarac u prvim rundama

Već smo debelo zagazili u drugu polovicu ove godine, a jedna stvar je još uvijek zajednička Tysonu Furyju i Francisu Ngannouu – a to je da niti jedan nema poznatog protivnika za sljedeći nastup. Fury ove godine nije niti jednom nastupio, no nije niti Ngannou. Francis konstanto govori o velikom boksačkom meču, ali nikakvih novosti nema.

Mnogi se upravo sad pitaju zašto se ne organizira meč između njih dvojice. Obojica su bez protivnika i dugo nisu nastupali, a valja se prisjetiti da je Fury taj meč Francisu obećavao ukoliko se nešto dogodi i propadnu pregovori između njega i Usyka. Eddie Hearn smatra da je upravo to idući korak za obojicu:

‘‘Da, vjerujem da je to sljedeći meč za njih. To bi trebao biti egzibicijski meč, bez nokdauna i ostalog. Ne znam, govorim vam ono što sam čuo. Tko zna što se tu može dogoditi, ali čuo sam da je to sljedeća borba za njih. Razočaravajuće, ali što je tu je. Bit će to veliki event, ali ja sam ga htio gledati u borbi protiv Oleksandra Usyka. Bilo bi lijepo dobiti neosporenog prvaka, ali Tyson sam vodi svoju karijeru i siguran sam da će zaraditi hrpu novca. Želim mu sve najbolje‘‘, rekao je Hearn za Boxing Social.

Ukoliko je stvarno istina da će to biti meč u kojemu neće biti nokdauna i nokauta, radi se o velikom razočarenju. Vjerojatno se tako oduzela jedina Ngannouva šansa protiv Furyja – odnosno neki jak udarac u prvim rundama. Ukoliko toga ne bude, gledat ćemo vrlo jednostran i nadasve predvidiv meč.

Linker
09. svibanj 2024 12:43