K1 i Boks

'Kralj Cigana' otkrio svoje planove i odgovorio na poruku Francisa Ngannoua: 'Nećeš se načekati...'

 (Screenshot, YouTube)
Priča o prelasku Tysona Furyja u MMA nastavila se i nakon poruka Francisa Ngannoua u kojima je UFC-ov nokauter otkrio da će ga za taj potencijalni susret s boksačkom zvijezdom priripremati legendarni Mike Tyson.

Linearni boksački prvak izrazio je želju za najvećim MMA okršajima. Među prvima je tu spomenuo Stipu Miočića kao UFC-ovog teškaškog prvaka i Francisa Ngannoua kao jednu od najvećih zvijezda te kategorije.

Nakon što je prije nekoliko dana javno pristao na meč u Octagonu, a potom i u ringu, 'Predator' je u srijedu navečer poručio:

"Pričao sam s Mikeom i pristao me trenirati za borbu s Tysonom Furyjem u ringu. Nemoj sada strahovati, ti si taj koji me prozvao i sad ćeš morati živjeti s time", napisao je Ngannou na Twitteru, a na odgovor nije morao dugo čekati:

"Pozabavit ću se s tobom i svim dugim teškašima iz MMA-a, ali tek kada završim sa svojim boksačkim okršajima. Nećeš se načekati... Onda ću ti pokazati kako ja igram", uzvratio je Fury preko društvenih mreža.

'Kralj Cigana' pod 'preostale boksačke okršaje' prije svega ubraja onaj s Deontayem Wilderom. Revanš s 'Brončanim bombarderom' u kombinacijama je za veljaču iduće godine, ali pod uvjetom da Wilder 23. studenog ponovno pobijedi Luisa Ortiza. Ugrabi li ponovno pojas, Fury će nakon tog potencijalnog okršaja vjerojatno zatražiti i onaj s uspješnijim iz meča Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr-a. Njih dvojica će svoj revanš imati 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji.

Linker
16. travanj 2024 10:36