K1 i Boks

KSI isprozivao braću Fury: ‘Nije me briga za njega, ne udara kao Wilder, a ti si budala!‘

KSI (lijevo) i Tommy Fury (desno)

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Imaju priliku sve riješiti u ringu ove subote

Tommy Fury ostao je zapanjen komentarima koje je KSI dao o njegovom bratu Tysonu Furyju uoči njihove subotnje borbe. YouTuber KSI suočava se s Furyjem u glavnoj borbi večeri Misfits Boxing "Prime Card in Manchester" zajedno sa KSI-jevim Prime partnerom Loganom Paulom i dugogodišnjim timskim kolegom Conora McGregora Dillonom Danisom. I KSI i Fury drže neporažene profesionalne rekorde koji ulaze u dugo očekivanu borbu.

Fury je prije nego što je u veljači pobijedio drugog YouTubera Jakea Paula tvrdio da će "okončati ‘YouTube boks‘ u roku od godinu dana". KSI i Fury prethodno su imali žestoki sukob tijekom konferencije za novinare, koji je morao biti napušten nakon što je John Fury bacio stol s pozornice što je izazvalo masovnu tučnjavu, dok se par također sukobio u žestokom obračunu.

A rat nad ratovima bio je rasprostranjen između njih dvojice jer je Fury ismijavao svaku šansu koju KSI ima za pobjedu nakon što je rekao:

"Hoćeš mi reći da udaraš jače od najboljeg borca ​​na svijetu Tysona Furyja?", te je nastavio:

"Govorim o Tysonu jer me udara cijeli život pa zašto misliš da mi možeš nešto učiniti? Nastavi se puniti lažnim stvarima druže, moja mama jače šamara od tebe. Građen si kao desetogodišnjak, prijatelju, ramena su ti široka oko 15 centimetara. Moraš početi jesti te odreske."

KSI je tada zaprepastio Furyja tvrdeći da Tyson ne udara tako snažno kao bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Deontay Wilder, unatoč tome što je "Gypsy King" nokautirao Amerikanca u dvije od tri borbe. KSI je rekao:

"Nije me briga za Tysona, super. Tyson ne udara jače od ljudi poput Wildera i sličnih go***a, a ti si budala. Mislim, koliko ga je puta Wilder bacio u nokdaun?"

Zaprepašten KSI-jevim tvrdnjama, Fury je iskoristio komentare svog suparnika da bi rekao da "ne poznaje sport" te je uzrujano odgovorio:

"Dečki... Tko je nokautirao Wildera? Tyson ga je nokautirao. Tyson ga je zapravo nokautirao, ovo dokazuje ono što znate o boksu, a ne znate ništa o boksu. Vidjet ćemo."

Stariji od braće Fury trebao bi biti prisutan u AO Areni za borbu jer njegov brat želi povećati svoj omjer na 10-0, dok KSI ulazi kao veliki autsajder, čak i kada vidimo da njegov bivši trener i nositelj naslova u engleskoj kruzer kategoriji Viddal Riley priznaje da mu treba "čudo" za pobjedu.

Linker
30. travanj 2024 05:40