K1 i Boks

Lamar Odom dogovorio novi boks meč: U ringu razrješava nesuglasice s drugom NBA zvijezdom?

Lamar Odom i Damon Feldma
 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Boksačka avantura bivše velike NBA zvijezde nastavlja se već početkom jeseni

Nakon što je 12. lipnja odradio podosta bizaran ekshibicijski meč protiv bivše teen glazbene zvijezde Aarona Cartera, u kojem je bio 25 centimetara viši i tridesetak kilograma teži od svog protivnika, Lamar Odom nastupit će četiri mjeseca kasnije u novom boksačkom meču.

Objavljeno je to putem TMZ-a, odnosno videom na kojem se bivši košarkaš nalazi zajedno s Damonom Feldmanom, vlasnikom Celebrity Boxing organizacije. Obznanili su kako je Lamar potpisao ugovor za nastup 10. listopada u Miamiju. Protivnika nije otkrio, rekavši da se pregovara s nekoliko poznatih osoba, ali iz njegovih objava na Instagramu je lako zaključiti protiv koga bi bivšeg prvaka volio Feldman vidjeti.

To bi bio aktualni NBA košarkaš Tristan Thompson, a poveznica njih dvojice je Khloe Kardashian. S najmlađom kćeri Roba i Kris Kardashian Odom je bio u braku od 2009. do 2016. godine. Bilo je to burno razdoblje uz nekoliko prekida i pomirbi sve do razvoda. Thompson je nakon koga s Khloe nekoliko puta bio u kratkim vezama, a pretpostavlja se kako se i trenutno viđaju. Njih dvojica imali su već nekoliko nesuglasica, posljednju nakon što je Lamar na Instagramu pozitivnim komentatorom reagirao na fotografiju bivše supruge u bikiniju. Thompson mu je tim putem rekao da ga je samo Bog prvi put vratio među žive, ali da će ako se nastaviti igrati biti drugačiji rezultat. Time je aludirao na događaj iz svibnja 2019. godine, kad je Odom pod utjecajem opijata doživio 12 moždanih i šest srčanih udara te je prema mišljenju liječnika pravim čudom preživio.

Damon Feldman inače je brat Davida Feldmana, vlasnika Bare Knuckle Fighting Championship organizacije, no u ovom je poslu puno duže. On je inače bivši profesionalni boksač, a 2002. godine pokrenuo je Celebrity Boxing organizaciju, u suradnji s FOX televizijom. Organizirao je nekoliko priredbi koje su se emitirala na tom kanalu, uz nastupe većinom posrnulih sportskih ili medijskih zvijezda, poput repera Vanilla Icea, košarkaškog diva Manutea Bola ili klizačice Tonye Harding. Slijedom posljednjih događanja pokrenutih ulaskom Logana Paula u boks i svime što se na to nadovezalo, odlučio je oživjeti svoju promociju, a broj za nastup zainteresiranih "celebrityja" sve je veći.

Lamar Odom inače je osvajač dva NBA prstena s Los Angeles Lakersima, a bio je i najbolji šesti igrač lige. Također je bio član američke reprezentacije, s kojom je uzeo svjetsko zlato i olimpijsku broncu. 30-godišnji Thompson trenutno je član Boston Celticsa, a također je bio NBA prvak, 2016. godine s Cleveland Cavaliersima.

Linker
16. travanj 2024 21:03