UFC

Floyd Mayweather Jr. bogato je unovčio pobjedu Dustina Poiriera nad Conorom McGregorom

Floyd Mayweather
 PLANET PHOTOS/Planet/Profimedia
Jedan od najvećih boksača u povijesti pohvalio se dobitnom okladom

Nije nepoznanica kako Floyd ''Money'' Mayweather zna iskoristiti svaku priliku za zaradu novca. Tako se neporaženi boksač i ujedno jedan od najvećih boksača u povijesti nedavno upustio u meč protiv Youtube zvijezde Logana Paula jer je svjestan kako se radi o rastućem trendu koji pruža dobru priliku za zaradu. Floydu je UFC 264 priredbu također iskoristio za dodatno podebljanje svog bankovnog računa.

Naime, ''Money'' se pohvalio na svom Instagram profilu dobitnim listićem iz kladionice. Uplatio je umirovljeni boksač čak 50 tisuća dolara na pobjedu Dustina Poiriera u meču protiv Conora McGregora. Ukupni dobitak iznosi nešto manje od 86 tisuća dolara, a Floydov profit iznosi 35714 američkih dolara. Zahvala Poirieru nije izostala.

''Dustin Poirier, hvala ti što sam se naplatio'', napisao je Floyd Mayweather u sklopu svoje objave na Instagramu.

Conor McGregor i Floyd Mayweather borili su se u kolovozu 2017. godine, no njihova prepucavanja putem medija i društvenih mreža nisu prestala niti nakon pobjede Mayweathera u spomenutom boksačkom meču. Novac koji je Mayweather zaradio okladom na Poiriera ne predstavlja naročito velik i bitan iznos za jednog od najbogatijih sportaša u povijesti, no glavna namjera same objave bilo je podbadanje Conora McGregora u trenucima njegove slabosti.

Linker
20. travanj 2024 03:31