K1 i Boks

Legendarni boksač suvereno izjavio: ‘On će se poigrati s Canelom, razbit će ga kao beba zvečku!‘

Canelo Alvarez

 GENE BLEVINS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Gene Blevins/zuma Press/profimedia
Kako tvrdi, ovu izjavu temelji na svom boksačkom iskustvu

Kako raste privlačnost oko potencijalne super borbe između Saula "Canela" Alvareza i Terencea Crawforda, Oscar De La Hoya dao je svoje predviđanje. De La Hoya je zapravo promovirao Alvareza u velikom dijelu njegove ranije karijere, iako se par nije baš razišao u najboljim odnosima i još uvijek se vjeruje da tu ima zle krvi.

Možda ne bi trebalo čuditi da je šef Golden Boya podržao Crawforda kada su ga upitali o borbi u nedavnom intervjuu za Fight Hub TV.

“Terence Crawford će pobijediti ‘Canela‘ bilo kada. Prije sam rekao da će veliki, talentirani čovjek uvijek pobijediti malog talentiranog borca ​​– ali Terence Crawford nije mali. Terence Crawford je velik momak, može hodati sa 75 kilograma ako želi. Ako se ova borba ugovori na 73 kilograma, biram Terencea Crawforda bez razmišljanja. Poigrat će se s Canelom, razbit će ga kao beba zvečku!"

‘Bud‘ je sada izjavio u više intervjua da bi bio presretan da se popne nekoliko kategorija više da bi se suprotstavio Canelu, iako bi ta kategorija težine uvelike favorizirala zvijezdu Guadalajare. Međutim, Canelo se ne čini tako oduševljen, izjavljujući da nema nikakve koristi od borbe protiv novopečenog neprikosnovenog svjetskog prvaka u velter kategoriji.

Bilo je ponekih izjava u kojima je i dao naslutiti da bi se mogao boriti ako će vidjeti smisao, ali zasad se ne čini da će zapravo i doći do toga. Svakako će mu prvi izazov biti Jermell Charlo zadnjeg dana ovog mjeseca, dok bi se Crawford opet trebao boriti sa Spenceom te ćemo nakon toga svi biti ponešto pametniji ako pričamo o ovoj borbi.

Linker
24. travanj 2024 07:52