K1 i Boks

Luka Plantić dobio je društvo na priredbi u Solinu! Vraća se Branimir Malenica, a nastupit će i Plantićevi timski kolege

 PRIVATNA ARHIVA
Priredba se održava početkom idućeg mjeseca, 7. listopada

Nakon što je ove godine uspješno odradio dvije borbe, 26-godišnji Solinjanin, Luka Plantić pokušat će upisati sedmu profesionalnu pobjedu, a protivnik u borbi za obranu WBC International Silver pojasa u super srednjoj kategoriji na domaćem terenu bit će mu argentinski boksač Diego Ramirez.

Plantić (6-0, 5 KO) posljednji je nastup upisao početkom lipnja (šesti mjesec) kada je prvi put branio protiv Yusufa Kanguela. Tada je slavio prekidom u desetoj rundi te uspješno obranio titulu, a prije toga još je odradio meč u veljači (drugi mjesec) protiv Tomasa Bezvode kojeg je pobijedio tehničkim nokautom u šestoj rundi.

Dobili smo nove informacije u vezi priredbe, a te su tko će još nastupiti na tom "eventu". Kako doznajemo, u ring će se ovom prilikom vratiti Branimir Malenica. On će također loviti svoju sedmu profesionalnu pobjedu, a protivnik u ovom trenutku još uvijek nije poznat. Posljednji je put Malenica nastupio u veljači ove godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Micheala Obina. Ovo će mu biti drugi profesionalni nastup u Solinu nakon što se tamo borio krajem prošle godine, a tada je tehničkim nokautom pobijedio Stevu Babića.

Osim Plantića i Malenice, očekuju se nastupi Ivana Đuke, Dmitriya Rybalka i Rostyka Belostockiyja, a njihove protivnike trebali bismo saznati u narednom periodu. Podsjećamo, priredba se održava početkom idućeg mjeseca, točnije 7. listopada, a prijenos borbe očekuje se na Arena Fight kanalu i platformi Voyo.hr.

Linker
30. travanj 2024 17:39