K1 i Boks

McGregor ismijao ‘duplo ili ništa‘ okladu Davisa i Garcije: ‘Glupost, nitko ne ispoštuje takvu okladu‘

 Conor McGregor  

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Prošle godine istu okladu nisu ispoštovali Tommy Fury i Jake Paul

Ryan Garcia i Gervonta Davis pojavili su se nedavno na ‘live stream‘ kod poznatog influencera Kai Cenata gdje su iznijeli prijedlog kako bi se trebali kladiti na ‘duplo ili ništa‘. U prijevodu, pobjednik bi trebao odnijeti sav novac, dok gubitnik ne bi dobio ništa. Okladu su inicirali Davis i Cenat, a Garcia ju je prihvatio te trenutno rade na tome da oklada postane službena.

Slavni Irac prokomentirao je okladu za koju smatra kako nikome neće donijeti ništa dobrog. Također smatra kako je uopće glupo raditi na takvim okladama s obzirom na to da se one nikada ne realiziraju. Prisjetimo se, ranije ove godine Tommy Fury i Jake Paul su također htjeli provesti u djelo ovakvu okladu, no na kraju je sve to ostalo samo na riječima.

"Je li se ikada dogodilo da su se borci okladili na svoju zaradu i proveli tu okladu u djelo? Trebali bi se okaniti takvih oklada. Teško je boriti se. Sreća tu igra veliku ulogu. Nemojte govoriti da ćete uložiti svoju čitavu zaradu u svoju pobjedu. To se nikada ne realizira. I to je glupo. Trenirajte jako i borite se jako. Zaradite svoj novac. I onda uživajte u zaradi. Bog vas blagoslovio" - objavio je slavni Irac preko svojeg Twitter profila.

Moramo priznati da je Irac ovoga puta definitivno u pravu. Od zarađenog novca ipak se trebaju platiti i treneri, menadžeri, porez itd. Pripremni kampovi su također skupi, pogotovo na ovako visokoj razini. Tako da borac ne samo da bi izgubio svoj dio zarade, već bi porazom dospio u debeli minus.

Linker
17. svibanj 2024 10:08