K1 i Boks

‘Mike, otpušten si. Možeš ići u svoju smrdljivu organizaciju‘: Conor McGregor žestoko se obrušio na Perryja i Jakea Paula

Mike Perry i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Espn)
Najpopularniji MMA borac na svijetu ponovno je ‘‘briljirao‘‘ na Twitteru, vjerojatno pod utjecajem opijata

‘‘Pogledajte što se dogodilo s Michaelom Perryjem, on je jedna od naših najvećih zvijezda ovdje, ‘Kralj nasilja‘ kako naziva samog sebe. On je imao tako velik rast u ovom sportu, a sada ga čeka meč protiv onog malog slabašnog tipa (Jakea Paula) i svi ćemo navijati za Perryja.‘‘

Ovo su riječi Conora McGregora otprije nekoliko dana, tijekom BKFC-ove konferencije za medije u Španjolskoj. Conor se tamo pojavio kao jedan od novopečenih suvlasnika. Manji udio u kompaniji McGregor je otkupio ranije ove godine i bio je to jako dobar marketinški potez od strane BKFC-a.

Dobar marketinški potez bilo je i dovođenje Mikea Perryja u organizaciju. Bivši UFC-ov borac u proteklih par godina prometnuo se u ponajveću zvijezdu te organizacije i upisao je pet pobjeda u jednako toliko nastupa. Nadali su se BKFC-ovi čelnici kako Mike Perry može pretočiti svoje uspjehe i u profesionalni boks, ali Jake Paul nadboksao je Perryja bez većih problema.

‘‘El Gallo‘‘ je završio Perryja tehničkim nokautom u šestoj rundi, a ‘‘Platinum‘‘ je svojim nastupom razočarao brojne fanove ‘‘bare knuckle‘‘ boksa, ali i mnoge MMA fanove koji su se nadali njegovoj pobjedi. Među onima koji su priželjkivali da će poraziti Paula bio je i Conor McGregor. ‘‘Notorious‘‘ je uoči meča iskazao podršku Perryju jer ipak je to ponajveća zvijezda organizacije u kojoj je suvlasnik. No, Mike Perry silno je razočarao McGregora koji se oglasio nedugo nakon Jakeove pobjede nad Perryjem.

‘‘Hej, Mike. Otpušten si i možeš se ići natjecati u svojoj smrdljivoj, prljavoj boksačkoj stvari (organizaciji, op.a.).‘‘, riječi su kojima se McGregor putem Twittera obratio Perryju i javnosti.

image

Conor McGregor o Mikeu Perryju

Twitter (conor Mcgregor)

Svoj bijes McGregor je iskalio i na Jakeu Paulu. Američki boksač izdominirao je Perryja, ali nije pridobio pohvale od strane McGregora, već naprotiv, uslijedile su uvrede s Irčeve strane.

‘‘Jake Paul je najveći ‘pissbag‘ kojeg sam vidio u svom životu(‘pissbag‘ u doslovnom prijevodu označava vrećicu za uriniranje). 40 ‘pounda‘ (18,14 kg) razlike u kilaži, potpuno dopingiran i svejedno se usrao u ringu. Nakisa (Bidarian), trebaš ga odvesti u Vegas. Oh, tako je, to nikada ne bi mogao, jer tamo atletska komisija vrši prava testiranja i odvijaju se pravi mečevi. Kujice, nikada ne biste pristali na to. Nakon toga proziva 60-godišnjeg Mikea Tysona, nedugo nakon što je bio podvrgnut liječničkoj intervenciji tijekom leta. Kunem vam se, Jake je debela limenka kujinog urina.‘‘, poručio je McGregor i još je dodao kako je Paul ‘‘Most valuable pissbag (Navrjednija vrećica urina)‘‘, aludirajući na MVP promotorsku kuću koju vodi Paul zajedno s Bidarianom.

image

Conor McGregor o Jakeu Paulu

Twitter (conor Mcgregor)

Puno je fanova koji sve ovo promatraju kao tipične Conorove ispade pod utjecajem raznih opijata i za očekivati je da McGregor naknadno ukloni sve te ‘‘tvitove‘‘, kako to obično biva.

Također, McGregor nikako ne može otpustiti Mikea Perryja i poslati ga u njegovu novoosnovanu organizaciju, jer Conorov utjecaj u BKFC-u prvenstveno je marketinški. Strateška pitanja i odluke izvan su njegovog područja djelovanja.

Linker
07. rujan 2024 01:34