UFC

‘Hej propalice prosjačka, stopalo je zaliječeno‘: McGregor poručio Chandleru da je spreman za povratak, što UFC čeka?

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najpopularniji UFC-ov borac tvrdi kako je ozljeda iza njega

Conor McGregor trebao se vratiti u kavez krajem prošlog mjeseca. ‘‘Notorious‘‘ je imao zakazan meč na UFC 303 event, a on i Michael Chandler bili su određeni kao borci koji bi predvodili program tog eventa.

Nekoliko tjedana prije održavanja priredbe, McGregor je ozlijedio mali nožni prst i otkazao je svoj nastup u Las Vegasu. UFC je ekspresno pronašao zamjenski meč, a Jiri Prochazka i Alex Pereira uskočili su na ‘‘short notice‘‘.

Ono što mnoge zanima svakako je termin Conorovog povratka. Prvotno se spominjao osmi ili deveti mjesec, a mnogi pretpostavljaju kako UFC planira uvrstiti Conora na UFC 306 event u Sphereu. Međutim, Ariel Helwani prije nekoliko dana izjavio je kako će McGregor i Chandler predvoditi tek posljednji ovogodišnji UFC-ov ‘‘PPV‘‘ event. Dakle, McGregor se u tom slučaju ne bi vratio do prosinca (12. mjesec).

Sve to pomalo navodi Michaela Chandlera da počne razmišljati o nekim drugim opcijama. ‘‘Iron‘‘ je nedavno otkrio kako mu je nuđen meč za pojas u lakoj kategoriji, ali on je spreman čekati Conora, ako će se Irac vratiti u skorijem periodu.

Svojevrsni odgovor od strane Conora pristigao je putem Twittera. Sve je počelo videom kojim je Conor radio reklamu BKFC organizaciji. Irac se snimio kako goloruk vježba boksačke tehnike, na što mu je Chandler napisao:

‘‘Pokaži nam bosonoge udarce.‘‘

Chandler je time aludirao kako je McGregor i dalje ozlijeđen, ali Conor je uzvratio riječima:

‘‘Hej propalice prosjačka. Stopalo je u potpunosti zaliječeno.‘‘

McGregor je po svojoj uobičajenoj praksi naknadno obrisao taj ‘‘tvit‘‘, ali mnogi su uočili njegov odgovor. Ako je McGregor uistinu zaliječio svoje ozljede, ostaje nam nadati se kako će ga UFC što prije uvrstiti na neki od nadolazećih velikih evenata.

Linker
01. rujan 2024 00:56