K1 i Boks

Mike Perry odgovorio bijesnom McGregoru: ‘Ne može me otpustiti, ali možemo se boriti golim šakama‘

Jake Paul v Mike Perry

 Alex Menendez/Shutterstock Editorial/Profimedia
Lako je izvan ringa kritizirati borce: ‘‘Zašto se ti ne boriš s Jakeom Paulom?‘‘, upitao je Perry

Situacija je naglo eskalirala između Conora McGregora i Mikea Perryja nakon što je "Platinum" izgubio od Jakea Paula tehničkim nokautom u šestoj rundi sinoć (sub., 20. srpnja) u Tampi na Floridi.

Ubrzo nakon završetka događaja, Conor McGregor - koji je nedavno postao suvlasnik BKFC-a (Bareknuckle Fighting Championshipa) - proglasio je da će otpustiti Perryja iz promocije zbog njegovog lošeg sinoćnjeg nastupa.

Tijekom konferencije za medije nakon borbe, Perry je odgovorio na svoje navodno otpuštanje, rekavši da McGregor nema ovlasti odlučivati hoće li se on vratiti u BKFC ili ne. Štoviše, također je doveo u pitanje zašto McGregor nikada nije prihvatio nijedan Paulov izazov za boksački meč.

"On nema j****u promociju", rekao je Perry. "On i ja smo obojica vlasnici BKFC-a, tako da me ne može otpustiti. Možemo se boriti golim šakama. Pogledajte me, izgubio sam od Jakea Paula. Zašto se ti ne boriš s Jakeom Paulom u boksu s rukavicama?"

Paul je ponovno iskoristio priliku da izazove "Notoriousa" - i Alexa Pereiru - nakon svoje najnovije boksačke pobjede. Međutim, kao što svi znamo, te dvije borbe vjerojatno se nikada neće dogoditi jer su vezani UFC ugovorima. Naravno, Dana White je dopustio McGregoru da jednom prijeđe u boksački ring i bori se protiv Floyda Mayweathera, ali šanse da se to ponovno dogodi su vrlo male.

Kada poznati Irac završi svoje vrijeme s UFC-om (ima još dvije borbe na ugovoru) tada bismo možda mogli vidjeti kako dijeli ring s YouTube zvijezdom, Paulom.

Linker
02. rujan 2024 05:37