Ostalo

Michael Bisping obrušio se na Jakea Paula: ‘To je nasilnička taktika. Protiv pravog boksača bi se us*ao u gaće‘

Bisping i Paul

 Screenhsot (youtube, Michael Bisping, Jake Paul)
Teza o tome da se ne bori s ‘‘čistim‘‘ boksačima svakako stoji i zbog toga nikada neće dobiti poštovanje određenih fanova, no ovo čime se trenutno bavi, radi jako dobro

Proteklog vikenda Jake Paul došao je do nove pobjede. Mnogi su predivđali da bi mu zvijezda BKFC-a, Mike Perry, mogao napraviti probleme u njihovom boksačkom meču, no dogodilo se upravo suprotno. Paul je pobijedio nokautom u šestoj rundi i tako u svoju kolekciju dodao još jednog MMA borca, što mnogima i dalje ne sjeda.

Jedan od najglasnijih kritičara Jakea Paula svakako jest UFC-ov komenator, Michael Bisping. Ne prođe niti jedan Paulov meč da se Bisping ne javi i popljuje lik i djelo Jakea Paula, a nije propustio priliku to učiniti ni ovoga puta.

‘‘Njegov usrani šou se nekako nastavlja. Netko jednake veličine, snage, građe kao on bi mu napravio velike probleme. U ovom meču ga je bilo svuda. Mahao je rukama, bilo je ludo. Sada je prozvao Alexa Pereiru, a svi smo svjesni da se takvo što nikada neće dogoditi. Zna i on, naravno, zato ga je i prozvao‘‘, započeo je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Sada se bori protiv Mikea Tysona. Čovjek ima 58 godina. Zašto se ne boriš protiv pravog boksača? Bilo tko iz top deset bi ga ubio. Nanio bi mu razarajući nokaut, usrao bi se u gaće tamo. Ne poštujem ga jer ima nasilničku taktiku. Razlika u veličini je ogromna‘‘, dodao je.

Voljeli ga ili ne, Jake je pokazao kako je sposoban pružiti dobar boksački meč. Teza o tome da se ne bori s ‘‘čistim‘‘ boksačima svakako stoji i zbog toga nikada neće dobiti poštovanje određenih fanova, no ovo čime se trenutno bavi, radi jako dobro.

Linker
08. rujan 2024 01:20