K1 i Boks

Mike Tyson najavio novi meč: Legendarni prvak otkrio kada ponovno ulazi u ring!

Roy Jones Jr vs. Mike Tyson
 JOE SCARNICI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Trebao bi se boriti na istom onom stadionu na kojem smo nedavno gledali Canela Alvareza

Legendarni Mike Tyson namjerava se uskoro vratiti u ring, a u razgovoru s po mnogima najboljim boksačem današnjice, Canelom Alvarezom, otkrio je da ćemo ga u akciji ponovno gledati krajem svibnja.

Iron Mike je 15 godina dugu pauzu prekinuo kada se prošlog studenog u ring vratio za ekshibicijski meč s Royem Jonesom Jr-om. Bio je to dvoboj dogovoren na osam rundi, službenih sudaca nije bilo, a oni koje je WBC angažirao bodovali su na kraju taj susret kao neodlučen.

Ryan Kavanaugh, vlasnik platforme Triller koja je i organizirala borbu boksačkih ikona, pohvalio se još krajem prošle godine velikim uspjehom otkrivši kako je priredba s Tysonom i Jonesom prodana u čak 1,6 milijuna PPV primjeraka što im je donijelo prihode od oko 80 milijuna dolara. Nakon takvog uspjeha, bilo je jasno da će se Mike pokušati barem još jednom vratiti na borilište.

"29. svibnja, 31. svibnja, nešto u tom terminu i na lokaciji na kojoj si se ti (Canelo, op.a.) borio. U onom istom ringu", rekao je Mike na svom Hotboxin' podcastu.

Alvarez je, podsjetimo, posljednji meč odradio na Hard Rock stadionu u Miamiju gdje je u potpunosti izdominirao turskog predstavnika Avnija Yildirima.

Tko će biti Tysonov protivnik, u ovim trenucima nije poznato, ali spomenimo da se već mjesecima priča o mogućem novom sudaru s nekoć velikim rivalom Evanderom Holyfieldom...

Linker
14. srpanj 2024 18:28