UFC

(VIDEO) Jon Jones objavio novu snimku s treninga i oduševio performansama na 111 kilograma

Brandon Gibson i Jon Jones
 screenshot (Twitter)
Čini se da Jonesova teškaška transformacija ipak ide u dobrom smjeru

Krajem veljače, Jon Jones je objavio snimku s treninga iz Jackson Winkeljohn dvorane, uz koju je objavio kako ima 114 kilograma te kako smatra da izgleda dobro za jednog debelog momka. Fanovi se tim putem nisu s njim složili te ga je dočekao veliki broj kritika, ponajviše na račun toga kako je spor i kako se loše kreće.

Tri tjedna kasnije, Jones je nastavio svoju teškašku preobrazbu, a onda je došao i novi video, na kojem je odlučio prikazati promjenu. Dodao je činjenicu kako je trenutno tri kilograma lakši nego pri objavi prethodne, gore spomenute snimke.

"Puno cardia znači puno hrane. Nazad smo na 111 kilograma", napisao je Jones uz priloženu snimku, na kojoj nešto duže od minute možemo gledati trening na fokuserima njega i trenera Brendona Gibsona.

Jones je od strane Dane Whitea potvrđen kao idući protivnik pobjednika borbe između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. No, sam Jones tako što nije bio spreman potvrditi, budući da je prije nekoliko dana izjavio kako nikakvi uvjeti njegove iduće borbe nisu dogovoreni te da će se vratiti kad ga UFC bude bio spreman platiti kao najboljeg borca svih vremena.

Također je tim putem Bones najavio kako će nastaviti trenirati te da će od sebe stvoriti moćnog teškaša. Čini se kako neke od najavljenih stvari idu u dobrom smjeru.

Linker
26. travanj 2024 19:59