K1 i Boks

Mike Tyson nakon što mu je propao meč protiv Holyfielda: ‘Borim se protiv Lennoxa Lewisa!‘

Mike Tyson
 USA Today Network/Ddp USA/Profimedia
Ima potencijalnog idućeg protivnika Mike Tysona otkrio je on osobno reporteru TMZ Sportsa

Pregovori za boksački ekshibicijski meč između Mike Tysona i Evandera Holyfielda nisu bili tajna. Oba legendarna umirovljena šampiona bili su vrlo glasni na tu temu, no nešto se u procesu promijenilo te je Holyfield ugovorio meč protiv Tysonovog posljednjeg protivnika, Kevina McBridea.

Od tada mediji nisu došli do informacija o tome kakvi su sad planovi za Tysona, koji je najavio ovog ljeta svakako još jednom ući u ring, nakon velikog uspjeha meča protiv Roya Jonesa Jr. Ipak, o imenu protivnika, nakon što je propao vrlo intrigantni ogled nije se znalo ništa sve dok do informacije nije došao TMZ Sportsa.

Oni su, putem svog reportera, u već njihovom poznatom stilu, do Mikeove izjave došli tako što su ga zatekli na cesti. Reporter je Mikeu prišao dok je ulazio u automobil, upitavši ga kakvi su planovi sada, nakon što su pregovori s Holyfieldom otišli u krivom smjeru.

"Borit ću se protiv Lennoxa Lewisa", odgovorio je Tyson uz osmjeh, na što je reporter oduševljeno reagirao, usput dobivši i datum.

"Rujan", dodao je Mike, a kako je to izgledalo možete vidjeti u videu.

Lewis do sada nije pokazivao preveliki interes za povratak u ring, neovisno o kakvom bi se meču radilo pa je ovo možda samo Mikeov pokušaj da ga nagovori za ulazak u pregovore.

54-godišnji Tyson i godinu dana stariji Lewis borili su se 2002. godine, a njihov meč je do danas ostao financijski najuspješniji meč teške kategorije u povijesti. Sam meč nije bio previše neizvjestan, budući da je Lewis od početka preuzeo kontrolu i na kraju slavio prekidom u osmoj rundi.

Linker
16. rujan 2023 06:34