K1 i Boks

(VIDEO) Chisora obećao Parkeru veliku količinu boli pa odradio novi show na sučeljavanju

Derek Chisora i Joseph Parker
 screenshot (YouTube)
Ovog vikenda pratit ćemo vrlo zanimljiv boksaški okršaj teške kategorije

Dok se čeka ugovaranje onog glavnog i najiščekivanijeg meča, oko kojeg gotovo svaki dan dolaze nove i često suprotne informacije, teška kategorija svjetskog boksa ipak se u određenom smjeru kreće. Tako već ovog vikenda imamo priliku pratiti priredbu Matchroom Boxinga predvođenu Derekom Chisorom i Josephom Parkerom. Bit će to novi ozbiljan ispit za "DelBoya", dok se bivši WBO prvak svijeta napokon vraća mečevima na najvišoj razini.

Chisora je još jednom dočekao situaciju u kojoj je proglašen autsajderom, no ovog puta ipak blažim nego u nekim ranijim mečevima. Taj status mu zapravo i odgovara, a što se tiče meča, najavio je puno akcije, a svom protivniku je odaslao obećanje.

"Dođite na meč pogledati kako isporučujemo bol, to je ono što ćemo raditi. On će možda imati drugačiju taktiku nego inače, ali slomit ćemo ga. Spreman sam osjetiti bol i znam da ću je osjetiti. No, on će ju osjetiti puno više nego ja" najavio je Chisora na konferenciji za medije.

Prognoza meča zapravo je bila u klasičnom Chisorinom stilu. Odnosno, ako želite gledati nadboksavanje i tehniku, bolje da odaberete neki drugi meč.

"Očekujem da prve dvije runde prati taktiku svog trenera, no nakon toga će mu biti sve teže jer ja nisam netko tko će samo boksati protiv ikoga. No, svjestan sam da se borim protiv sjajnog boksača. Ali, kad je meni teže, teže je odmah i mom protivniku. Dovest ću ga do toga da u kutu između rundi krene sumnjati u sebe. Ja ću sve koji sumnjaju u mene razuvjeriti od samog početka, idem po nokaut", glasila je još dodatna prognoza.

Zle krvi nema niti ovog puta kod Chisore i njegovog protivnika, no zato je ponovno bilo showa s njegove strane tijekom sučeljavanja. Dok je Parker pokušavao ostati što ozbiljniji i fokusiraniji, Chisora je uzeo njegove ruke te ga pokušao navesti da ga zagrli. Novozelanđanin se baš nije dao, ali je na kraju sve prihvatio uz osmijeh, kao što možete vidjeti u videu ispod teksta.

Osmijeha u ringu, barem dok meč ne završi, vjerojatno neće biti.

Linker
20. travanj 2024 23:21