K1 i Boks

Mike Tyson otkrio kojeg boksača smatra nepobjedivim: ‘On protiv bilo koga!‘

Mike Tyson

 Steve Ferdman/UPI/Profimedia
Legendarni Tyson tvrdi kako je 27-godišnji američko-meksički borac trenutno najbolji na svijetu

Mike Tyson se sprema za svoj nevjerojatan povratak u ring.

"Željezni Mike" suočit će se s YouTuberom koji se pretvorio u boksača, Jakeom Paulom, na AT&T stadionu u Arlingtonu, u Teksasu, u petak 15. studenog, a borba će biti emitirana uživo na Netflixu.

I dok se legenda boksa sada fokusira na Paula i želi dokazati onima koji sumnjaju u njega da su u krivu, postoji još jedan boksač koji je privukao njegovu pažnju, a za kojeg vjeruje da bi pobijedio sve svoje protivnike.

Taj boksač je David Benavidez, neporaženi američki predstavnik koji je nedavno prešao iz kategorije do 76 kilograma u diviziju iznad kako bi osvojio privremenu WBC titulu u poluteškoj kategoriji.

Benavidez će se sljedeći put boriti protiv također neporaženog borca Davida Morrella, a Tyson je u intervjuu za ESNews izjavio da vjeruje kako "Meksičko čudovište" može pobijediti svakoga.

"On (Benavidez) mi se sviđa protiv bilo koga!", izjavio je Tyson.

Ovo nije prvi put da je Tyson hvalio Benavideza. Već je ranije izjavio da bi se bojao boriti protiv njega da su u istoj težinskoj kategoriji.

"On je toliko podcijenjen, a opet toliko iznad svega ovdje. Slušaj, i ja bih se bojao boriti protiv njega da sam u toj kategoriji. Nitko nema šanse protiv njega, i to su činjenice."

Tyson će zasigurno pomno pratiti borbu kada se Benavidez suoči s Morrellom u siječnju 2025 godine.

Linker
15. listopad 2024 21:26