K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte službeni trailer za kontroverzni meč Mikea Tysona i Jakea Paula

Jake Paul i Mike Tyson

 Screenshot/Netflix Youtube
Točno mjesec dana nas dijeli do ovog velikog boksačkog spektakla u Teksasu

Jake Paul ulazi u ring protiv Mikea Tysona u spektakularnom, ali i kontroverznom boksačkom okršaju do kojega nas dijeli još samo mjesec dana.

Netflix i Most Valuable Promotions (MVP) danas su objavili službeni trailer za ovaj boksački događaj 15. studenog koji će se uživo prenositi na Netflixu iz AT&T stadiona u Arlingtonu, u Texasu.

Osim glavne borbe između Paula i Tysona, u sunaslovnoj borbi će superlaka svjetska prvakinja Katie Taylor braniti svoj pojas protiv ujedinjene prvakinje perolake kategorije Amande Serrano u meču od deset rundi.

"Mike je to želio, Mike je htio da ovo bude profesionalna borba", rekao je Paul tijekom uvodne konferencije za novinare. "On želi rat. Poštujem to. Poštujem ga što je prihvatio ovu borbu, što se odlučio suprotstaviti meni. Jer to je ono što svi ovi borci pokušavaju napraviti, zaustaviti YouTubera — i ako Mike to može, onda je heroj."

"Ovo je ono za što sam rođen, da se prebacim u ovu težinsku kategoriju, i pokazat ću Mikeu tko ima više snage jer me podcjenjuje," nastavio je Paul. "Mislim da me svi ostali podcjenjuju i vjerujem da ja udaram jače. Strah me, nemojte me krivo shvatiti, ali nije stvar u tome da me strah zaustavi. Radi se o tome da uđem u to unatoč strahu, i to je prava hrabrost."

Na glavnoj karti također će biti borba za WBC naslov u velter kategoriji između aktualnog prvaka Maria Barriosa i vodećeg izazivača Abela Ramosa u dvanaest rundi.

Linker
15. listopad 2024 21:26