K1 i Boks

Najavljen Hektor Fight Night 2: Na programu popularni borci poput Čede Pantića i Mladena Kujundžića

Hektor Fight Night 2

 Kbk Hektor
Osam mečeva čeka nas u sklopu zanimljive priredbe koja će se održati ovaj tjedan

Najpoznatiji borilački spektakl Republike Srpske - “Hektor Fight Night” bit će organiziran drugi put krajem ove godine, pod sloganom ''Najbolji kad je najteže''.

Ovu manifestaciju predvode domaće kickbox snage, Čedo Pantić i Danilo Tošić, a borba koja će sigurno obilježiti večer, sudar je dvojice boraca svjetskog renomea, Mladena Kujundžića i Strahinje Mitrića.

HFN 2 upriličit će gledateljima osam K1 mečeva 17. prosinca u svečanom salonu ''Felikitas'' u Romanovcima kod Laktaša.

"Nakon dvije godine prisilne pauze uslijed globalne pandemije koja je značajno destabilizirala borilački svijet, 'Hektor Team' se našao u poziciji da priredi drugi 'event' po redu. Izabrali smo slogan 'Najbolji kad je najteže' jer smatramo da je to fraza koja najbolje opisuje period kroz koji smo prošli, prepreke koje smo savladali da bismo ovu zamisao sproveli u djelo. Kompletan koncept formiran je s namjerom da postavi nove standarde u svijetu kickboksa, tako što će prikazati naš sport u najboljem svjetlu, kroz spoj fenomenalnih okršaja i impozantne produkcije. Okupili smo odlične teškaše Kujundžića i Mitrića te Viktora Vasića i Miroslava Vujovića. Ovo je dobra prilika da ih publika vidi na djelu.", rekao je tim menadžer KBS Hektor. Dejan Srdić.

U prodaju je pušteno oko 800 karata koliki je kapacitet salona, a organizatori obećavaju jedinstven ambijent i vrhunske borbe, kao što je uostalom bio slučaj prije dvije godine u dvorani “Borik”, kada je publika Republike Srpske i Balkana na djelu vidjela brojne kickboksače koji su svojim borbama ostavili nezaboravan utisak.

Predrag Stanković, glavni organizator ove borilačke manifestacije, ne krije da su u Klubu borilačkih sportova "HEKTOR" zadovoljni i da očekuju izuzetno kvalitetne borbe u ringu.

"Želim se zahvaliti svim sponzorima jer ovo se ne bi moglo organizirati da nismo imali njihovu podršku. Nadam se da ćemo 17.12. napraviti istinski spektakl koji ovaj prostor i zaslužuje. Balkan je regija pogodna za borilačke sportove te njihov rast i razvoj, a 17.12.očekuje nas osam kvalitetnih borbi sa borcima koji dolaze iz svih dijelova Balkana, kao i Evrope - što će zasigurno pomoći popularizaciju kickboxinga na ovim prostorima.", rekao je Predrag Stankovic, organizator.

Raspored borbi u sklopu HFN 2 priredbe možete pročitati pri dnu teksta.

Hektor Fight Night 2 - FIGHT CARD:

Čedo Pantić - Nicolae Eugen-Iorgulescu

Danilo Tošić - Ionut Busuioc

Mladen Kujundžić - Strahinja Mitrić

Viktor Vasić - Miroslav Vujović

Damjan Savanović - Jovica Krdžić

Jasmin Ramić - Dušan Radović

Rasim Alunović - Marko Germek

Rade Starčević - David Jovičić

Linker
19. travanj 2024 23:40