K1 i Boks

Najperspektivniji američki teškaš uhićen je ovaj tjedan, prijeti mu pet godina zatvora

Jared Anderson

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/getty Images/profimedia
Posljednji se put borio u kolovozu kad je pobijedio Ukrajinca Rudenka

Najperspektivniji američki teškaš Jared Anderson uhićen je u četvrtak u Michiganu nakon policijskih potjera, javljaju iz SAD-a.

Anderson, teškaš iz Toleda, postigao je brzinu od preko 200 kilometara na sat i bježao policiji u tri odvojena navrata. U subotu je izveden pred sud, položio je osobnu jamčevinu od 10.000 dolara i naređeno mu je da ne vozi, bez obzira na status njegove dozvole, osim ako putuje na sud i od suda.

Bude li osuđen, Anderson bi mogao dobiti do pet godina zatvora, novčanu kaznu od 1000 dolara i jednogodišnju suspenziju vozačke dozvole. Njegov sljedeći datum pojavljivanja bit će 13. ožujka, na 34. okružnom sudu u Romulusu radi saslušanja o vjerojatnom uzroku ovih događanja.

Anderson (16-0, 15 KO), koji se posljednji put borio prošlog kolovoza, kad je zaustavio Ukrajinca Andriya Rudenka u pet rundi, uhićen je prošlog studenog u Oregonu zbog upravljanja oštećenim vozilom i nepropisnog rukovanja vatrenim oružjem u motornom vozilu. Njegova boksačka karijera ide u dobrom smjeru, ali, kao što vidite, ovakve stvari mogle bi ga uništiti...

Linker
15. svibanj 2024 18:04