K1 i Boks

Nakon pobjede nad Diazom, Jake Paul je prozvao i Canela: ‘Želim više profesionalnih boksača!‘

Canelo Alvarez i Jake Paul

 Instagram (canelo Alvarez, Jake Paul)
Iako se mora priznati da Paul u ringu protiv bivših MMA boraca izgleda dobro, Tommy Fury nam je pokazao kako još mora dosta raditi ukoliko se želi boriti protiv profesionalnih boksača

Važnu je pobjedu Jake Paul upisao proteklog vikenda u svom drugom nastupu ove godine. Svladao je UFC-ovu legendu Natea Diaza jednoglasnom odlukom sudaca nakon deset rundi borbe, a meč mu je bio važan ponajviše zbog toga što je u nastupu prije poražen. Bio mu je to prvi profesionalni poraz, tako da mu je pobjeda protiv Diaza bila imperativ.

Imao je Jake Diaza u nokdaunu u petoj rundi, no završiti ga nije uspio jer je Nate još jednom demonstrirao svoju otpornost na udarce. Osim toga, Paul je na press konferenciji nakon meča rekao kako ga nije završio zato što bi na taj način dao Diazu priliku da pobijedi jer bi se vjerojatno ispuhao nakon tolike serije udaraca.

Svašta nešto je još Paul izgovorio na press konferenciji, ali jedna stvar je pomalo ostala neopažena. Osim MMA borbi, Paul je rekao kako mu je u budućnosti cilj boriti se protiv Canela Alvareza:

‘‘Ne zanima me Conor McGregor, taj tip mora ići na odvikavanje. Sada želim Natea Diaza u MMA-u, želim više profesionalnih boksača i želim Canela!‘‘, rekao je Paul nakon pobjede nad Diazom.

Iako se mora priznati da Paul u ringu protiv bivših MMA boraca izgleda dobro, Tommy Fury nam je pokazao kako još mora dosta raditi ukoliko se želi boriti protiv profesionalnih boksača. No, s obzirom da je potpisao za PFL i da se želi boriti u MMA-u, zasigurno je nemoguće u svim disciplinama toliko napredovati u isto vrijeme.

Linker
05. svibanj 2024 12:20