UFC

Dana White oduševljen Diazovim nastupom protiv Paula: ‘UFC je uvijek njegova kuća, ne znam hoće li se više boriti‘

DALLAS, TEXAS - AUGUST 5: Nate Diaz steps in the ring for his 8-round main-event Cruiserweight bout at Paul vs Diaz at American Airlines Center on August 5, 2023 in Dallas, Texas.,Image: 794835067, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to $150,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Profimedia

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/profimedia
Diaz i Paul su se složili da rade revanš u MMA-u, ali sada je samo pitanje gdje i kako. Jake je potpisao za PFL i tamo se namjerava boriti u MMA-u, dok s druge strane Diaz ne želi nastupiti za njih

Iako Nate Diaz više nije dio UFC-a, izgleda da se on i Dana White nisu rastali u nekom negativnom tonu. Jake Paul je Diazu ponudio revanš po MMA pravilima u PFL-u, a Nate je, očito iz lojalnosti UFC-u, to odbio i rekao da se neće boriti za tu organizaciju.

Meč između Jakea Paula i Natea Diaza nije propustio komentirati ni UFC-ov predsjednik, Dana White. Bez obzira što je Diaz izgubio sudačkom odlukom, Dana mu je odao priznanje i rekao kako je imao fenomenalan nastup protiv toliko mlađeg lika od sebe.

‘‘Za tipa koji gazi četrdesete i bori se četiri kategorije iznad svoje u boksu i dvije u MMA-u, još k tome je otišao do sudačke odluke protiv je**no 20 i nešto godišnjaka, mislim da od toga teško može bolje‘‘, rekao je Dana nakon sinoćnjeg DWCS-a.

‘‘Mi se osjećamo isto oko Natea kao i prije. To će uvijek tako biti. Ja sam se uvijek šalio oko rada s braćom Diaz. Njih dvojica. Vidite sad. Oni su dvojica legendarnih boraca koje će svi znati i za 20 godina. Ovo će uvijek biti Nateova kuća, odrastao je ovdje. Došao je na ‘TUF‘, borio se s najboljima koji su se ikad borili ovdje. Volimo tog tipa. Ne znam hoće li se više boriti u budućnosti, ali ovo je njegova kuća‘‘, zaključio je.

Diaz i Paul su se složili da rade revanš u MMA-u, ali sada je samo pitanje gdje i kako. Jake je potpisao za PFL i tamo se namjerava boriti u MMA-u, dok s druge strane Diaz ne želi nastupiti za njih.

Linker
27. ožujak 2024 09:52