UFC

Dana White opovrgnuo McGregora: ‘Njegova sljedeća borba je Chandler, a ne Justin Gaethje‘

McGregor i Chandler

 Ufc
Ukoliko je Conor naumio boriti se protiv nekog drugog, pitanje je koliko će Dana tu moći učiniti jer i sam stalno ponavlja da Conor može činiti što god želi

Hoće li, kada i protiv koga su tri najveća pitanja oko trenutne situacije oko Conora McGregora. Iako zdrava logika nalaže da bi se trebao boriti protiv Chandlera s obzirom da su treneri ovosezonskog ‘‘TUF-a‘‘, s McGregorom se nikad ne zna jer je i jučer izjavio kako za njega ima puno ‘‘sočnijih‘‘ borbi.

Nije tajna da je Justin Gaethje na njegovoj meti, pogotovo otkako je osvojio BMF pojas ovoga mjeseca protiv Dustina Poiriera. Međutim, UFC-ov predsjednik Dana White je rekao da su to prazne priče i da je Chandler idući McGregorov protivnik:

‘‘Razgovarao sam s Conorom jučer ili prekjučer i da, on je spreman boriti se. Rekao sam mu da se dovede u formu i da ćemo to učiniti. On bi se je**no volio boriti sa svima, razumijete me? Pogotovo sa svojim sadašnjim protivnikom ili potencijalnim protivnicima‘‘, rekao je Dana sinoć nakon DWCS-a.

Danu su na kraju pitali tko je onda konačno McGregorov protivnik:

‘‘Definitivno Chandler‘‘, kratko je odgovorio UFC-ov predsjednik.

Ukoliko je Conor naumio boriti se protiv nekog drugog, pitanje je koliko će Dana tu moći učiniti jer i sam stalno ponavlja da Conor može činiti što god želi. Gaethje mu je sada sigurno više atraktivan zbog BMF pojasa, a moguće je da će onda ovogodišnji ‘‘The Ultimate Fighter‘‘ ostati bez onog što je i smisao same sezone – okršaja trenera.

McGregor nije ušao ni USADA-in program testiranja, tako da je valjda u ovom trenutku već svima jasno da će dobiti izuzetak od USADA-e i da će se u UFC-u boriti s jednim ili dva negativna testa.

Linker
08. svibanj 2024 22:28