K1 i Boks

Nate Diaz ekspresno odgovorio Eddie Hearnu: ‘Namlatit ću tvoje boksače, a mogao bi i ti dobiti‘

  Nate Diaz  

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Nije ga briga za kategorije

Nateu Diazu nije trebalo dugo da odgovori na komentar koji je Eddie Hearn imao na njegov meč protiv Jakea Paula. Podsjetimo se, Eddie je prilično oštro iskritizirao sami meč, a nije imao baš niti neke riječi hvale prema bivšem UFC borcu.

"Bilo je odvratno. Nemojte me krivo shvatiti, događaj je bio nevjerojatan, ali borba je bila užasno loša. Samo sam pomislio: ‘Ovo je tako loše.‘ Razlog zašto Nate nije zaustavljen je taj što Jake nije imao sposobnost. Ne zna slomiti borca, prebiti ga i zaustaviti. Ipak, dajem svoje poštovanje Nateu: jako je čvrst. S druge strane, moramo biti realni i reći da je standard jako nizak."

Iz Nateovog odgovora može se zaključiti da ne samo da mu se ne sviđa odgovor, već je spreman i na fizički obračun ukoliko Hearn ponovi ovakve riječi.

"Eddie Hearn namlatit ću sve tvoje borce. Bilo to iz lake, srednje ili teške kategorije, sve ću ih sje****. Moje ime više ne spominji osim ako mi ne daješ komplimente, inače bi i ti mogao dobiti svoje. A vi borci provjeravajte svoje promotore da ne naprave budale od vas." - poručio je bivši UFC borac.

Nateov boksački debi stigao je nakon što se razišao s UFC-om prošle godine. U svojem posljednjem meču u Oktagonu pobijedio je Tonyja Fergusona i na taj način okrunio svoju UFC karijeru.

Linker
03. svibanj 2024 17:53