K1 i Boks

Neporaženi kubanski teškaš želi veliko ime: ‘Hrgović, Wilder, Parker, Zhang, Dubois. Što je bolji protivnik, bolji sam i ja‘

Frank Sanchez

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Sanchez bi za Hrgovića u ovom trenutku bio odličan protivnik, a trenutno je 21. boksač svijeta prema BoxRecovoj ljestvici

Frank Sanchez nedavno je nastupio na velikoj priredbi u Rijadu te je Juniora Faa završio prekidom u sedmoj rundi borbe. Bila je to vrijedna pobjeda, a sada je rekao kako se ponovno želi vratiti u Saudijsku Arabiju te kako želi jedan veliki meč, a već je na umu imao nekoliko potencijalnih protivnika.

Junior Fa nije dovoljno veliko ime kakvo želi, no s obzirom na odličnu pobjedu, rekao je kako se nada da će ga upravo ta pobjeda gurnuti u neki veliki meč, i to već u trećem mjesecu na priredbi koju će predvoditi Anthony Joshua i Francis Ngannou:

‘‘Sada sam visoko rangiran i želim neko veliko ime koje borilačka javnost zna – Hrgovića, Parkera, Wildera, Zhanga ili Duboisa. Sve ću ih prebiti s lakoćom. Što je bolji moj protivnik, bolji sam i ja. Uz malo sreće, vraćam se u Saudijsku Arabiju protiv jednog od ovih imena u trećem mjesecu. Ne znam što očekivati, ali bio sam u toj zemlji dvaput u dva mjeseca i samo mogu reći da je prekrasna‘‘, rekao je Sanchez za BoxingScene pa nastavio:

‘‘Velika imena se konačno bore s velikim imenima. Turki Alalshikh, njegova ekscelencija, odgovorna je za to, odgovoran je za spas teškaškog boksa. Ne sjećam se kada je kategorija bila ovako uzbudljiva, sve to zahvaljujući njemu‘‘.

Sanchez bi za Hrgovića u ovom trenutku bio odličan protivnik, a trenutno je 21. boksač svijeta prema BoxRecovoj ljestvici. U svojoj karijeri je neporažen, a u 24 pobjede je čak 17 puta slavio nokautom. Hoće li uspjeti u ovom naumu, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
03. svibanj 2024 07:41