K1 i Boks

Ništa od borbe Jakea Paula i Tommyja Furyja, Paul će se boriti protiv sina bivšeg svjetskog prvaka

Fury i Paul

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing, Showtime Sports)
Paul si već počeo tražiti zamjenu

Ako je za vjerovati brojnim poznatim borilačkim portalima, borba Jakea Paula i Tommyja Furyja se neće dogoditi. Prenose kako je Paul u procesu dogovora borbe protiv Hasima Rahmana Jr-a.

Podsjećamo, Tommy Fury nije mogao ući u SAD zbog navodne povezanosti s osobom koja ima probleme sa zakonom, a Jake Paul mu je dao rok do kojeg se mora oglasiti je li uspio dobiti dozvolu ili ne.

Protivnik bi mu trebao biti 31-godišnji Hasim Rahman Jr., sin Hasima Rahmana Sr-a, bivšeg svjetskog boksačkog prvaka. Inače, Hasim drži omjer od 12-1 u profesionalnom boksu i u trenutno posljednjem nastupu je poražen nokautom od Kenziea Morrisona.

Paul je inicijalno natuknuo u srijedu ujutro da će Furyju dati rok do kojeg se mora oglasiti hoće li moći doći u SAD ili ne, a izgleda kako Fury nije bio u mogućnosti ispuniti uvjet i borba se neće održati.

Inače, ovo je već drugi put da se ova borba otkazuje. Originalno su se trebali boriti u dvanaestom mjesecu prošle godine, no tada je Fury otkazao zbog ozljede neposredno prije meča. Tad je bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley uskočio kao zamjena i Jake Paul ga je nokautirao.

Ukoliko do dogovora dođe, meč Paula i Rahmana će predvoditi priredbu na Madison Square Gardenu 6. kolovoza (osmi mjesec).

Linker
14. travanj 2024 22:59