UFC

Jake Paul reagirao na Furyjevu posljednju objavu: Ponudio mu novac da borbu organiziraju u Engleskoj

Jake Paul

 Rich Graessle/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ponuda je došla uz dozu uvreda

Već smo izvještavali o tome kako se borba između Jakea Paula i Tommyja Furyja trebala održati ovog ljeta, a isto tako smo i prenijeli da je Furyju zbog povezanosti s osobom iz kriminalnog miljea zabranjen ulazak u SAD. Zbog toga je borba propala, a Paul je počeo tražiti novog protivnika.

No, izgleda kako još uvijek nije sve izgubljeno. Prema izvorima, postoji mogućnost da se borba premjesti u Ujedinjeno Kraljevstvo, a taj prijedlog je jučer iznio sam Jake Paul. Tommy je na svom Instagram profilu napisao:

‘‘Jako sam razočaran zbog problema povezanih s problemima s kojima sam se suočio prilikom ulaska u SAD. Ovo je nešto što ja i moj tim nikad ne bismo očekivali da će se dogoditi. Ovu situaciju ostavljam svojim odvjetnicima, zabrana ulaska u neku zemlju je ozbiljna stvar i mora biti razriješena.‘‘

Na to je Paul odgovorio: ‘‘Siguran sam da si ti jedan mali preplašeni dječak koji se ne želi boriti ili ne razumije biznis. Dat ću ti pola milijuna dolara da se boriš sa mnom u Ujedinjenom Kraljevstvu, nedugo iza 6. kolovoza. Prihvaćaš?‘‘

Tommy Fury se povodom ove ponude nije još uvijek oglasio, ali će svakako biti zanimljivo pratiti razvoj događaja između njih dvojice.

Linker
26. travanj 2024 12:59