K1 i Boks

Paige VanZant pred ‘bare knuckle‘ debi: ‘I s posjekotinama ću ostati prekrasna‘

Paige VanZant
 screenshot/YouTube
Pred nama je vikend tijekom kojeg će se održati "Knucklemania‘, najveća BKFC priredba do sada

Glavna zvijezda najvećeg programa Bare Knuckle Fighting Championship do sada je Paige VanZant. Unutar najvećeg američkog sportskog vikenda, onog tijekom kojeg se održava "Super Bowl", upisat će svoj debi nastup u BKFC promociji, ujedno i prvi u bare knuckle boksu. Tako će velika MMA zvijezda okrenuti novu stranicu svoje karijere. Namjerno nismo napisali bivša MMA zvijezda, budući da je otkrila kako tamo i dalje ima velike ambicije.

"BKFC mi je ugovorom dao slobodu ugovaranja MMA borbe. I to mi je sjajno, iako sam u početku mislila samo boksati. No, kako sam došla u American Top Team, ponovno mi se rodilo ono uzbuđenje jer sam shvatila koliko sam zapravo dobra", rekla je Paige u razgovoru za MMA Junkie, nastavivši:

"Radim s trenerima koji vjeruju u mene. Sjajno je znate da te treneri, koji rade s nekima od najboljih na svijetu, smatraju odličnom borkinjom i to je ono što mi govore te u što mi tvrde da vjeruju. To mi je svakako zapalilo onu iskru koju sam mislila da sam izgubila. Tako da je moguće da ću prihvatiti MMA borbu, no ovog trenutka sam striktno fokusirana na boks, posebno na ovu borbu."

Pred borbu ima već standardne probleme koji je prate cijelu karijeru. Od podcjenjivanja i nedostatka povjerenja, preko neugodnih komentara na društvenim mrežama pa sve do onih koji kritiziraju njen odabir, smatrajući kako nije vrijedno uništavanja lica i fizičkog izgleda.

"Znate što? S tim se susrećem kroz cijelu karijeru i sad sam se upitala zašto cijelo vrijeme šutim, zašto ništa ne napravim po pitanju tih "hejtera" i sve negativnosti koju dobivam? Zapravo, razmišljala sam i zaključila da bi mi netko tako nešto trebao reći u lice, a to mi nitko nikad nije rekao, iako sam neke od tih ljudi srela u javnosti. Što se tiče onih koji spominju moje lice, reći ću im neka odrastu. To je lice, moje lice, mogu raditi s njim što god želim. I znate što? Čak i pokojom posjekotinom ću i dalje biti prekrasna, nije mi to velika i bitna stvar. Ljepota nije nešto što je toliko bitno", zaključila je borkinja koja je upravo na račun svog izgleda došla do ogromnog broja pratitelja na Instagramu te doslovno može jako dobro živjeti samo od sponzoriranih objava na toj društvenoj mreži.

Ispod teksta možete pogledati njen najnoviji video, nastao na pripremama za borbu koju će odraditi u subotu. Njena protivnica, Britain Hart, inače je ispodprosječna profesionalna boksačica, koja je u svom primarnom sportu upisala po četiri pobjede i poraza te tri neodlučena meča.

Linker
23. travanj 2024 07:01