UFC

(VIDEO) ‘Bare knuckle‘ karijera Paige VanZant započela okršajem na pozornici

 screenshot (YouTube)
Sve je spremno za do sada najveću priredbe Bare Knuckle Fighting Championshipa

BKFC promocija odradila je službenu konferenciju za medije i vaganje pred "Knucklemaniju", njihovu do sada najveću priredbu, koja će se održati u noći s petka 5. veljače na subotu 6. veljače, a u čijoj će glavnoj borbi debitirati najzvučnija prinova promocije, Paige VanZant.

Bivša UFC-ova zvijezda borit će se protiv Britain Hart, a njih dvije su, nakon konferencije za medije gdje je Hart bila poprilično glasna i provokativna, malo začina dale i tijekom sučeljavanja. Hart je nastavila u tonu koji je prikazala ranije te je krenula prema Paige, na što joj je ova odgovorila hvatanjem za vrat. Došlo je do naguravanja, morao ih je razdvajati vlasnik promocije, David Feldman, a isto se nastavilo i na samom odlasku.

Malo bolju snimku iz bližeg kadra objavila je sama promocija. Tamo možemo vidjeti Hart kako na sve načine pokušava mentalno ili emotivno djelovati na VanZant, koje je uspjela sve popratiti uz osmijeh na licu. Ona je svoj posao u "nabrijavanju" na ovu borbu odradila.

Promociji koja traži svoju publiku ovakve scene mogu samo ići u prilog pa nema sumnja kako je riječ o pomalo usiljenoj, ali zapravo jako dobro odrađenoj situaciji.

Inače, program same priredbe je sjajan. Osim spomenute borbe, u prvom planu bit će borba za titulu lake kategorije između Johnyja Bedforda i Data Nguyen, a svoj posljednji nastup u karijeri upisat će borilačka ikona, Chris Leben. Njemu će se suprotstaviti Quentin Henry.

Linker
23. travanj 2024 08:36