K1 i Boks

Plazibat poručio Osaru: ‘Sad smo neprijatelji, slijedi blok na Facebooku, Instagramu, dvorani i Redditu!‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Nije prošlo i bez pitanja Mikeu kako će trenirati dvojicu timskih kolega da se bore jedan protiv drugog

Antonio Plazibat je sinoć iz prvih redova pratio Gloryjev turnir četvorice koji se održao u Rotterdamu, a na njemu je saznao svog idućeg protivnika. Četiri teškaša su se natjecala za priliku protiv Plazibata i privremenu titulu u teškoj kategoriji, a u šestom mjesecu će se boriti s njim.

Turnir je sa dva odlična prekida osvojio nigerijski teškaš Tariq Osaro. Da stvar bude dodatno zanimljiva, radi se o Plazibatovom timskom kolegi iz Mike‘s Gyma s kojim se sada mora boriti za titulu. Nakon osvajanja turnira, u ring su ušli Plazibat i legendarni Mike, a razgovor je izgledao ovako:

‘‘Nemam riječi čovječe. Da budem iskren, bila je ovo teška vožnja, cijele ove pripreme. Prošao sam svašta u životu i sad stojim ovdje s toliko podrške. To mi znači puno, riječi ne mogu opisati kako se osjećam sad. Prvi sam u turniru, a mislim da to nitko nije očekivao. Borba protiv Plazibata će biti najteža borba u mojoj karijeri. Plazibat, volim te ali fanovima moramo dati dobar show‘‘, rekao je Osaro u ringu.

Nakon toga je u ring ušao Plazibat:

‘‘Kao što sam rekao, sada smo neprijatelji dok borba ne završi. Blok na Facebooku, blok na Instagramu, blok u dvorani, blok na Redditu i Discordu. Borit ćemo se, učinit ćemo to u jednoj rundi. Jedan će ostati stajati‘‘, rekao je Antonio.

Nije prošlo i bez pitanja Mikeu kako će trenirati dvojicu timskih kolega da se bore jedan protiv drugog:

‘‘Pa, moramo sjesti i razgovarati o tome prvo. Tada ćemo vidjeti kako da vam pružimo jednu vrašku borbu. To je naš posao, usrećivati ljude‘‘, rekao je Mike.

Što reći osim da čekamo šesti mjesec i meč između Plazibata i Osara. Video cijele situacije pogledajte ispod:

Linker
26. travanj 2024 17:49