Regija

Ulaznice za sljedeći Plazibatov meč puštene su u prodaju: Podržite najboljeg hrvatskog kickboksača!

Glory: C5 - ulaznice

 Glory Kickboxing
Najbolji hrvatski kickboksač predvodit će spektakularni Glory: Collision 5 event

Pravi spektakl sprema se u Rotterdamu sredinom šestog mjeseca, točnije 17. lipnja. Ponajbolja kickboksačka organizacija na svijetu održat će svoj Glory: Collision 5 event tog datuma u Rotterdamu, a spektakularni event predvodit će hrvatski kickboksač Antonio Plazibat.

Plazibat je već dulje vrijeme prvorangirani izazivač u teškoj kategoriji, ali s obzirom da se Rico Verhoeven oporavlja od teške ozljede koljena, Plazibata čeka meč za titulu privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Antonio je proteklog vikenda saznao ime svog protivnika, a to će biti Nigerijac Tariq Osaro (24-2-1, 12 KO). 27-godišnji Osaro priliku je izborio osvojivši Gloryjev turnir četvorice na kojem je nokautirao Jahfarra Wilnisa i Murata Ayguna, a Osaro je ujedno i Plazibatov timski kolega iz Mike‘s Gyma.

Dobro se Plazibat i Osaro poznaju, obojica su moćni udarači i čeka nas jako uzbudljiv meč na Gloryjevom eventu u Rotterdamu. Osim Plazibata i Osara, zasad je potvrđen i meč između Donegija Abene i Tarika Khbabeza. Abena će u tom meču braniti titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a Khbabeza dobro znate iz dvaju mečeva koje je odradio protiv našeg Plazibata. Marokanac nadimka ‘‘Tenk‘‘ jako je uzbudljiv i atraktivan borac te nema sumnje da će on i Abena također pružiti odličan meč za fanove.

Donovan Wisse branit će pojas u srednjoj kategoriji, a njemu će se suprotstaviti Serkan Ozcaglayan. Koliko Glory ima ozbiljne namjere s eventom koji Plazibat predvodi, dovoljno vam govori činjenica da su ugovorili tri meča za pojas. Trebao bi to biti jedan od najvećih Gloryjevih ovogodišnjih evenata, a od danas možete kupiti i karte za taj spektakl.

Klikom na LINK možete izlistati ponudu dostupnih ulaznica, a event će se održati u Rotterdam Ahoy dvorani. Kapacitet dvorane doseže oko 16,5 tisuća mjesta i nema sumnje da će atmosfera biti vrhunska.

Ulaznice su po običaju podijeljene u više cjenovnih razreda, ali Plazibat je na svom Instagram ‘‘storyju‘‘ naveo kako su sva mjesta u toj dvorani dobra i da je pogled na ring dobar neovisno o mjestu.

Ako ste u mogućnosti, kupite ulaznicu za ovaj event i podržite našeg najboljeg kickboksača u meču koji nije velik samo za Plazibata, nego i za kompletan hrvatski sport. (LINK za kupnju ulaznice)

Linker
22. travanj 2024 12:09