K1 i Boks

Poznata je cijena prijenosa za meč između Furyja i Ngannoua: Oni koji namjeravaju kupiti neće biti oduševljeni

Tyson Fury i Francis Ngannou

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Onaj tko želi podržati ovaj meč, morat će malo dublje posegnuti u džep jer je ovo sve, samo ne jeftino

Iako će mnogi gledati meč između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua, malo je onih koji u tom meču vide bilo kakvu vrijednost. Ngannou, koji do sada nikada nije boksao, ulazi u ring protiv svjetskog prvaka uz regularna pravila boksa. Recept za prebijanje, reklo bi se.

Naravno, postoji mogućnost da Ngannou nečim pogodi Furyja te ga nokautira, iako je taj scenarij jako teško zamisliti. Očito je Fury izabrao Ngannoua kao zagrijavanje za Usyka u sljedećih nekoliko mjeseci, a to je ono što će apsolutno svi gledati.

Kad smo već kod gledanja, odnosno prijenosa, upravo su se pojavile informacije koliko će koštati PPV za meč između Furyja i Ngannoua. Vjerujemo da nitko neće biti oduševljen.

Dakle, cijena PPV-a za ovaj meč iznosi 79,99 dolara, što je prema današnjem tečaju oko 75,50 eura. Poprilično visoka cijena za ovakav jedan meč, zar ne?

Meč će se održati u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, no nema sumnje da će gledanost biti velika i s obzirom na ovakvu cijenu PPV-a. Mora se priznati da su ipak malo pretjerali jer u pitanju neće biti neki veliki, kompetitivan boksački meč, nego vjerojatno Furyjevo zagrijavanje za Usyka.

Onaj tko želi podržati ovaj meč, morat će malo dublje posegnuti u džep jer je ovo sve, samo ne jeftino. Bit će zanimljivo kasnije vidjeti koliko su PPV-ova uspjeli prodati.

Linker
30. travanj 2024 02:58