K1 i Boks

Objavljena je cijena prijenosa meča Ngannoua i Furyja za područje Ujedinjenog Kraljevstva, pogledajte reakcije oduševljenih fanova

Tyson Fury i  Francis Ngannou 

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Prošli su jako dobro naspram ostatka svijeta

Iako će mnogi gledati meč između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua, malo je onih koji u tom meču vide bilo kakvu vrijednost. Ngannou, koji do sada nikada nije boksao, ulazi u ring protiv svjetskog prvaka uz regularna pravila boksa. Naravno, postoji mogućnost da Ngannou pogodi Furyja i nokautira ga jednim udarcem, iako je taj scenarij jako teško zamisliti. Očito je "Gypsy King" izabrao "Predatora" kao zagrijavanje za Usyka u sljedećih nekoliko mjeseci, a to je ono što će apsolutno svi gledati.

Nedavno je objavljena i cijena PPV-a za taj "event", a ona iznosi vrtoglavih 80 dolara, odnosno oko 76 eura. Malo je reći da ljubitelji plemenite vještine nisu bili oduševljeni tim iznosom, a najnovije vijesti većinu će njih dodatno razjariti.

Naime, u ponedjeljak je objavljeno da će cijena PPV-a na području Ujedinjenog Kraljevstva iznositi 21,95 funti, što je ekvivalent 25,40 eura. Jednostavnom matematikom dolazimo do računice da će oni platiti tri puta manje nego li ostatak zemaljske kugle, što ih je, prema komentarima na društvenim mrežama, bacilo u trans.

"To je jeftinije od priredbe KSI-Fury!", "Mislio sam da je poraz KSI-ja bila krađa", "Ovo vrijedi svakog centa", samo su neki od komentara.

Naravno, bilo je i onih koji tvrde da ne žele platiti toliko za "malo jači sparing", a ima i onih za koje svi znaju da će taj prijenos potražiti na tamnoj strani interneta. Treba napomenuti da će na toj priredbi boksati još neki sjajni teškaši poput Martina Bakolea, Josepha Parkera i Arslanbeka Makhmudova, tako da zanimljivih mečeva neće nedostajati, a na svima je da procjene vrijedi li potrošiti tu svotu novca za legalni prijenos.

Linker
16. travanj 2024 12:52