K1 i Boks

Poznati teškaš ne otpisuje Heleniusa: ‘On je veliki udarač i može povrijediti Joshuu, ovo je teška kategorija‘

Robert ”The Nordic Nightmare” Helenius 

 Robyn Beck/AFP/Profimedia
Ove subote ćemo saznati hoće li Helenius uspjeti pogoditi nešto s čim će šokirati svijet, a na Joshui je da to ne dopusti

Bez obzira što je jako puno nezadovoljnih izborom Roberta Heleniusa za zamjenskog protivnika za Dilliana Whytea, Joshua će se s njim svejedno boriti. Bilo je tu imena koja su mogla garantirati bolju predstavu, no što je tu je. Heleniusa se također ne smije odmah otpisati jer je u teškoj kategoriji jedan udarac dovoljan.

S tim se slaže i poznati švedski teškaš, Otto Wallin. On smatra kako je Helenius veliki udarač i da kao takav može Joshui stvoriti probleme, pogotovo jer su takvi Joshui u prošlosti znali stvoriti iste:

‘‘Mislim da Heleniusu neće biti problem boriti se dva puta u sedam dana, pogotovo ako uzmemo u obzir da mu je prva borba bila lagana i da je brzo nokautirao tipa. To je i trebao napraviti‘‘, rekao je Wallin za Vegas Insider.

‘‘Također, mislim da bi to mogla biti jako dobra stvar za njega što je bio u ringu prošle subote. Očito je trenirao jako puno da se pripremi za tu borbu, forma vam ne ode u svega nekoliko dana. Sve dok nije ozlijeđen ili nešto slično. Mislim da je ovo odlična prilika za Roberta, on definitivno nije loš borac. Ima jako dobre boksačke vještine i ako pogodi veliki udarac, može povrijediti Joshuu. On je veliki udarač i može se dogoditi. AJ je sigurno veliki favorit, ali u teškaškom boksu se svašta može dogoditi‘‘, zaključio je.

Ove subote ćemo saznati hoće li Helenius uspjeti pogoditi nešto s čim će šokirati svijet, a na Joshui je da to ne dopusti. Ovo je meč koji pobijediti mora, a također je i veliki favorit.

Linker
26. travanj 2024 09:50