K1 i Boks

Propada li najveći boksački meč današnjice? ‘Novca - NEMA, ovo je potpuno pogrešan trenutak za ovu borbu‘

Tyson Fury
 KEVIN QUIGLEY/SOLO/PROFIMEDIA
Tyson Fury, a posebno njegov otac, svojim su porukama zabrinuli milijune boksačkih fanova

Tyson Fury i Anthony Joshua prema ranije su poznatim informacijama potpisali ugovore za održavanje dva meča, ali već dugo vremena traje natezanje oko onih posljednjih detalja koji bi susret dvojce teškaških prvaka svijeta učinili službenim.

Dakle, niti lokacija, niti datum još nisu definirani, a da je negdje zapelo moglo bi se zaključiti i iz jednog tweeta kojim je 'Kralj Cigana' zabrinuo boksačke fanove.

Naime, WBC-ov prvak objavio je još u srijedu navečer grafiku koja nam govori da vremena ponestaje i da su ostala još "tri dana". Kako javljaju brojni boksački portali, Furyjeva objava odnosi se na krajnji rok za dogovor oko točne lokacije (10. travnja).

A da je negdje zapelo i da bi moglo biti problema, može se zaključiti i iz izjave Tysonovog oca Johna Furyja koji je u razgovoru za Boxing Social napao promotore Boba Aruma, Franka Warrena i Eddieja Hearna te ih optužio da previše pričaju, a da zapravo nisu u mogućnosti zaključiti ovaj posao.

"Nema novca! Nitko ne želi platiti toliki novac za borbu bez publike... Samo Saudijci imaju novac, ali ni oni baš nisu odmah skočili kako bi se ovo realiziralo. Zar ne? Reći ću vam i zašto: ovo je potpuno pogrešan trenutak za ovo, vrijeme je pogrešno", izjavio je John Fury.

Hoćemo li na kraju gledati sudar najboljih teškaša današnjice?

Linker
25. travanj 2024 14:12